Szerintem szuper telefon.
mellesleg ilyenre gyűjtök most én is, hogy leváltsam az öregecske Optimus 7-em. :D
Talán a 920 annyiban jobb, hogy nagyobb a tárhelye, és alapból lehet vezetékmentesen tölteni.
Illetve annak IPS kijelzője van, bár ennek előnye és hátránya is egyaránt van.
Előny a természetes színek. (Van lehetőség Lumiában a színhőmérsékletet állítani, de nincs személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban.)
Viszont hátrány, hogy a Glance screen-hez nem ideális.
Oda az AMOLED sokkal jobb választás.
Azt viszont nem tudom, hogy a Lumia 925-nek RGB vagy RGBG kijelzője van. Ez lényeges infó, ugyanis ha az előbbi van neki, akkor a színhőmérséklet visszavételével majdnem ugyanazt kapjuk, mint a 920 IPS-ével, csak jobb feketével. :D
Mindegy a technológia, mert a Lumia színprofillal állítható a színhőmérséklet és a telítettség.
És hogy válaszoljak a kérdésre, a Lumia 925 egy igazán szép és okos telefon, 8.1-es frissítés után pedig igazi best buy lesz!
8.1 után mindegyik best buy lesz :D
De hogy a kérdésre válaszoljak:
Nekem igaz hogy Lumia 520-am van, és én nagyon elégedett vagyok vele, a 925 pedig sokkal jobb. Fogtam már 925-öt, szerintem kellemes a fogása, szép kijelző, jó kamera.
Hello, én múlt hónapban vettem egy Lumia 925-öt, addig 520-at használtam. Összességében mintha ugyanazt a telefont használnám, csak prémium kivitelben, több funkcióval és jó multitaskinggel. Nekem leginkább a fotós képességek miatt kellett, viszont egy 1020-at már túlzásnak éreztem volna.
Én nagyon elégedett vagyok vele. Egy problémám van, hogy a lekerekített élek miatt nem olyan biztos a fogása érzésre, mint a kis baltával faragott 520-asnak. :)
a Wi-Fi, Bluetooth ne legyen egész nap bekapcsolva.
A fényerő automatikus legyen.
A csengőhangokkal kapcsolatban nem nagyon nyilatkozott semmit az MS, szóval szerintem az maradt a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!