Nokia Lumia 625-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Androidról váltanék, nem volt még a kezembe WP-os telefon. Mit gondoltok? Jaa nincsenek hajmeresztő igényeim, egyedül a nagy képernyőre vagyok rácuppanva. Ha mást ajánlotok, akkor valami 'szélesvásznút' :)2014. márc. 13. 15:05
1/5 anonim válasza:
ha androidról akarsz váltani WP-re akkor hülye vagy a WP azért szar mer nincs rá sok alkalmazás igaz hogy nem fagy le mint az android de az androidra több az alkalémazás is
2/5 anonim válasza:
Jó-jó, de inkb 525. Olcsóbb és kb. ugyanannyit tud, de nincs rajta se vaku, se előlapi kamera. Valamit valamiért.
3/5 anonim válasza:
Jó telefon a 625.
Az 525 nek annyi az előnye hogy 1 gb ram van benne.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó telefon a 625-ös Nokia Lumia. Ismerősömét próbáltam meg voltam vele elégedve! Amúgy kedves első hozzászóló, végül is az a 180-200 ezer alkalmazás tényleg kevés........ Mert nekem te nehogy azt mond, hogy droidon mind 250-300 ezret használod, mert akkor l*szopom magam...akkor megérteném, hogy neked ez a kb 200 ezer alkalmazás kevés...Bírom az ilyen semmitmondó indokkal jövő embereket...
5/5 anonim válasza:
WP-ra jóval kevesebb az alkalmazás. Például nincs 20 000 zenelejátszó program, csak 10 darab. Így minden második napon, egész nap ugyanazt a lejátszó programot kell használjam. Megyek is Android telefonért inkább.
(erőteljes cinizmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!