Melyik a jobb op. Rendszer szerintetek, az android vagy a
windows phone?
Figyelt kérdés
Jelenleg a nokia lumia 625 és más androidos op. rendszerű telefon között hezitálok. Arra lennék kíváncsi, hogy a windowsos op rendszerre ugyanúgy lehet játékokat és más cuccokat rátölteni, mint mondjuk az androidra? Valamint a letöltött alkalmazásokat csak wifis vagy netes kapcsolattal tudnám használni windows esetében mint a symbianon?
Néhány tapasztatra is kíváncsi lennék mindkét operációs rendszerrel kapcsolatban.
Az Xperiák egész jók és most már az áruk is rendben van. Az Ace 3 ár/értek arányban verhetetlen, és remekül működik, ami nem meglepő, mert Samsung. Az Express meg ennek a felpumpált változata nevetségesen drágán.
2014. ápr. 8. 20:09
12/16 Perupi252 válasza:
Szerintem android. Ha jó árban szeretnél venni telót akkor a huawei ascenbd y300-at tudom ajánlani. Ár-érték arányban nagyon faja, android 4.1 (de szerintem jön majd frissítés 4.2-re). A hardverét illetően gyengébb mintg a 625, viszont olcsóbb. A wp8 még nem az ászok ásza, de a te döntésed. ;)
2014. ápr. 9. 21:22
13/16 Wadmalac válasza:
SP-t fogtam a kezemben, elég jónak tűnik. Az L már eléggé gyengécske hardver és a szoftvertámogatása kihalóban, nem biztos, hogy jó vétel.
Nekem spec. egy Z van, azzal 110%-osan elégedett vagyok.
2014. ápr. 10. 15:13
14/16 anonim válasza:
"Valamint a letöltött alkalmazásokat csak wifis vagy netes kapcsolattal tudnám használni windows esetében mint a symbianon?"
Tévedés! Nem láttál még rendes Symbianos játékot. Ami rendes Gameloftos, 200mb minimum....
2014. ápr. 19. 21:27
15/16 Emberek válasza:
#14! A nagy jatekokat amik x MByte-nal nagyobbak azokat a wp csak wifin keresztul engedi leszedni.
Amugy kedves kerdezo, miutan letoltott es telepitodott a jatek/alkalmazas, utana nem kell wifi, csak a multihoz
2014. ápr. 19. 22:29
16/16 Barney96 válasza:
szerintem 100k alatt inkább windows phone felé próbálj nézelődni, mert egyszerűen stabilitásban sokkal inkább megbízható (4.3-4.4-ről nem tudok nyilatkozni) de az y300 az egy szenvedés pl, a samsungokon meg a touchwiz zabálja a ramot és nem biztos hogy egy év múlva is úgy fog muzsikálni, a lumia 625 se biztos de a 8.1-et biztos viszi majd még aminek az új funkcióival nagyon ott lesz a rendszer a szeren (u.i. bocs hogy elárasztom a topikot a wp imádatommal de ma szedtem le a 8.1-et és nagyon király :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!