Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 vagy Iphone 4S?...

Iphone 4 vagy Iphone 4S? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb? Ha esetleg van nektek akkor melyik, megvagytok vele elégedve?

Iphone 4 előlapi, hátsó kamerája hányas

És az Iphone 4S nek?

Válaszokat köszönöm!

2014. ápr. 7. 20:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
DE HÁNY MEGAPIXEL???
2014. ápr. 8. 22:48
 12/15 Zakathol ***** válasza:
Aztán még én lettem beoltva az első válaszom után... Hát hihetetlen komolyan :D
2014. ápr. 8. 22:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát basszus pont azt kérdeztem, hogy az mit jelent. Egek. Ha valaki már egy kicsit se konyít ezekhez a mobilkütyüs dolgokhoz az máris szerencsétlen, hülye és a többi.

De hát sajnos ez van...Kösz

2014. ápr. 9. 00:02
 14/15 Zakathol ***** válasza:

Na figyelj:

1. Az első kérdésed, hogy melyik a jobb a 4 és 4s közül?

Nem tudom, hogy te milyen világban élsz, de manapság az elektronikai szektorban minden gyártó arra törekszik, hogy minden egyes alkalommal az új termékük jobb legyen mint az előző. Nyilvánvaló, hiszen ki venné meg a készüléküket, ha az szarabb mint amit már egyszer megvettek?! Értelmetlen a kérdésed!!!

2. Belinkeltem a két telefon specifikációját, ha nincs annyi logikai képességed, akkor abból is láthatod, hogy a 4s gyakorlatilag minden tulajdonságában jobb mint a 4.

3. Mindkét telefon előlapi kamerája VGA felbontásra képes, ami - ahogy azt te is leírtad - 0,3 megapixel, azaz 640*480-as felbontású képet jelent. Ez igencsak alsó kategória, már csak ahhoz képest is, ha megnézed a hátlapi kamerájukat ami az egyiknél 5 megapixel, a másiknál 8...

4. Az utolsó válaszodra pedig csak annyit tudok mondani, hogy ennél jobban nem lehet kifejteni azt, hogy a VGA felbontás mit jelent. Te leírtad, hogy 0,3 megapixel, én leírtam hogy 640*480 felbontás, ennyi. Ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod az első google találatot amit elküldtem neked, akkor töviről hegyire el tudtad volna olvasni, hogy a digitális fényképezésben mit jelent a felbontás/pixel stb... De nem. Ehelyett értetlenkedsz itt mint egy hülye. Nem azért vagy szerencsétlen, mert nem tudod mit jelentenek ezek a dolgok, hanem azért mert képtelen vagy elolvasni azt amit linkelnek, írnak, mondanak. Érted már?

Ha már a specifikációk megértésével bajban vagy, akkor nem tudom, hogy hogy fogsz tudni kiigazodni az iTunes-on, a szinkronizáláson stb...

2014. ápr. 9. 11:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nekem kell az Iphone? Na mindegy hagyjuk is inkább.

Köszönöm a segítséget.

2014. ápr. 10. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!