Iphone 5s vagy Samsung galaxy S5?
iOS: Stabil, nem fagy.
Android: Stabil, nem fagy.
Samsung: Androidos, de nem stabil, fagy.
Szóval a tanácsom: vagy vegyél egy iPhone-t, tényleg működik, gyors, nem fagy, vagy vegyél egy Androidos mobilt, de egy JÓT. Samsung az Android legalja, egy kínai mobilt hamarabb megvennék, mint egy Samu-t. Vagy vegyél Nexus 5-öt, az Android királyát, vagy ha az új HTC One-t, ha valami prémiumabbra vágysz. Ha nagyjából Samsung kinézetű mobilt akarsz (legalábbis szoftveresen), csak olyat, ami stabil és gyors, akkor pedig LG G2, amúgy is Samsung-ról másoltak mindent, de legalább jól megcsinálták.
Én a kettő közül az almára voksolnék.
- Nekem jobb, hogy kisebb az 5s-em mint egy szelet kenyér.
- Az ujjlenyomat-olvasója jobban használható az apple-nek. A samsung megoldásával csak két kézzel tudod feloldani a telefont, míg az 5s bármilyen pozícióban (akár fejjel lefelé is) felismeri az ujjlenyomatod.
- Nekem nincs szükségem se mindenféle csilli-villi launcherre, meg háttérképre meg a többi "testreszabhatóságra" amit általában érvként hoznak fel az android mellett.
A technikai specifikációkban jobb a Samu új telefonja, de felhasználói élmény szempontjából nekem az apple jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!