Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudok rátölteni az android...

Mit tudok rátölteni az androidos telefonomra (S3) ahhoz, hogy ilyen képet tudjak csinálni?

Figyelt kérdés
[link] előre is köszönöm!!:)

2014. ápr. 7. 20:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon szépen köszönöm!!:D

Csak nemtudom hogy megérie megvenni

2014. ápr. 16. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:

Ja jó,hogy szólsz nem is figyeltem,hogy fizetős :DD

De hátha valahol megtalálod ingyen ugyanezt.

Utánanézek

2014. ápr. 16. 21:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Na én fel tudtam tenni de nem nagyon sikerült összehozni egy afféle fotót,többet kellene tanulmányozni :D

Play-ről töltsd le a "4shared" alkalmazást regisztrálj be majd onnan töltsd le a "blackmart" alkalmazást és a blackmart-on(a blackmart-ot indítsd újra és akk elő kell hozza,hogy új verzió elérhető vagyis new version available frissítsd,nem tudom a régivel megy-e de jobb ha a legújabb van fent,mert amúgy ott van egy pár app ami play-en fizetős ott meg ingyenes :D) beírod drama shot és ott is van,hogy drama shot clone effect,azt írja 2 dolcsi de le tudod szedni ingyen :)

2014. ápr. 17. 11:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rakd fel,először csak rosszul csináltam,működik tökéletesen,annyi,hogy vannak ilyen-olyan pixelhibák de ott van egy ecsetelő azzal meg simán ki lehet javítani,a videóban is úgy mutatja :D
2014. ápr. 19. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!