Mit tudok rátölteni az androidos telefonomra (S3) ahhoz, hogy ilyen képet tudjak csinálni?
Olyan app rol nem tudok de ha rarakod azt amit mondtam ugy megkapod mindenestol ugyanazt a kezelofeluletet meg a 13mp kamot is ami lenyegeben nem tud tobbet de ott van :P
Annyi a dolgod hogy odinnal rarakod mondjuk a philiz touch recoveryt es onnan pedig rarakod a kamerajat az s4nek.Ugyanígy kilehet cserelni az idojaras widgetet is stb.
De mar nem vagyok biztos magamban,hogy kell e root vagy sem :D
Ha esetleg lesznek problémák a kameraval vagy nem tetszik akkor egyszeruen ujrateszed odinnal meg 1x es kesz
Lehet,hogy a hard reset is megoldana de nem vok benne biztos
Mindegyik videóban mást mondanak :D Pl van egy s4-re való note 3 kamera ahol azt mondja hogy rootolni kell az s4-et és recovery-vel rárakni a kamerát.
Figyu ne végy figyelembe semmit amit írtam sztem kezdjük tiszta lappal :D
Utánanézek,hogy van-e normális s4-es kamera s3-ra vagy nem.
Mert gondolom a videó rögzítés és az előlapi kamera az többet ér mint egy egyszerű mód :P
Utánanéztem "drama" a neve annak a funkciónak amit te keresel kaptam egy alkalmazást nem próbáltam ki de te megnézheted milyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!