Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudok rátölteni az android...

Mit tudok rátölteni az androidos telefonomra (S3) ahhoz, hogy ilyen képet tudjak csinálni?

Figyelt kérdés
[link] előre is köszönöm!!:)

2014. ápr. 7. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Olyan app rol nem tudok de ha rarakod azt amit mondtam ugy megkapod mindenestol ugyanazt a kezelofeluletet meg a 13mp kamot is ami lenyegeben nem tud tobbet de ott van :P

Annyi a dolgod hogy odinnal rarakod mondjuk a philiz touch recoveryt es onnan pedig rarakod a kamerajat az s4nek.Ugyanígy kilehet cserelni az idojaras widgetet is stb.

De mar nem vagyok biztos magamban,hogy kell e root vagy sem :D

2014. ápr. 7. 21:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Oké.Megpróbálom.:) köszönöm szépen!
2014. ápr. 7. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem kell root asszem neztem egy vidit ahol a weather widgetet csereli ki de nem mondja hogy root jog szukseges szoval csak annyit kell csinalnod ami videot linkeltem
2014. ápr. 7. 21:13
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha esetleg lesznek problémák a kameraval vagy nem tetszik akkor egyszeruen ujrateszed odinnal meg 1x es kesz

Lehet,hogy a hard reset is megoldana de nem vok benne biztos

2014. ápr. 7. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha valami van szólj és segítek :)
2014. ápr. 7. 21:18
 16/24 anonim ***** válasza:
De ajánlom ments el mindent mielőtt valamit csinálasz megin t nehogy elveszíts mindent ! :)
2014. ápr. 7. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
csinálsz* :D
2014. ápr. 7. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Várj csak ne csináld az a videó alapján amit küldtem,ahogy belenéztem hallottam azt mondta,hogy a videó rögzítés és az előlapi kamera nem műkszik úgyhogy ne tedd fel egyelőre!!
2014. ápr. 7. 21:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Mindegyik videóban mást mondanak :D Pl van egy s4-re való note 3 kamera ahol azt mondja hogy rootolni kell az s4-et és recovery-vel rárakni a kamerát.

Figyu ne végy figyelembe semmit amit írtam sztem kezdjük tiszta lappal :D

Utánanézek,hogy van-e normális s4-es kamera s3-ra vagy nem.

Mert gondolom a videó rögzítés és az előlapi kamera az többet ér mint egy egyszerű mód :P

2014. ápr. 7. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Utánanéztem "drama" a neve annak a funkciónak amit te keresel kaptam egy alkalmazást nem próbáltam ki de te megnézheted milyen:

[link]

2014. ápr. 10. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!