Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont válasszak...

Milyen telefont válasszak (márkára gondolok csak )? Szerintetek melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson, Samsung, Nokia, Lg szóval ezek között gondolkodom =)
2009. dec. 19. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Sony Ericsson, de mindenkinek más jön be.
2009. dec. 19. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nokia mégpedig ha lehet 1 konkrét ajánlatom akkor nokia N97 nekem is ilyenem van és igeeen jó
2009. dec. 19. 17:34
 3/6 anonim válasza:
70%

ne haragudj de n97-re nem mindenkinek tellik szerintem 100 emberből max 5 engedheti meg magának és ez a plafon.

Igazából sony ericcson a legjobb mivel azzal nem eszed az ideget mint a nokiával meg a motorolával ( pl w595 w580 )

samsung valahol a kettő közt van igazából most a corby text valahol megfogott bár ára még elég tréé de majd javul a helyzet lényeg hogy multimédia terén a samsung és FŐLEG a sony ericcson van ott és gondolom neked ez a lényeg.(na és persze megbizhatóság szempontból is ami nem utolsó szempont :)

2009. dec. 19. 18:09
 4/6 anonim válasza:
77%
A Sony Ericsson C510 a T-mobilnál most olcsó (40000Ft), és nagyon jó tegnap vettem egy ilyet
2009. dec. 19. 19:20
 5/6 anonim válasza:
nokia forever :)
2009. dec. 20. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen Nokia.De amikor én mielőtt elolvasok egy ilyet,azelőtt rögtön az jut eszembe,hogy mindenki mást fog mondani. Szal ha itt teszed fel a kérdést konkért választ nem nagyon kapsz.
2009. dec. 21. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!