Hogyan tehetnék fel képet/zenét mobilra? (lent)
Figyelt kérdés
még elég új a készülék számomra, nem szoktam meg a működését. Mikor csatlakoztatom a géphez azt írja, hogy nincs olyan program amivel tehetnék rá képet...2009. dec. 19. 15:01
2/7 A kérdező kommentje:
sony W 595
2009. dec. 19. 15:59
3/7 anonim válasza:
Le kell töltened gépedre zenéket,és simán át tudod helyezni a telefonodra.
4/7 A kérdező kommentje:
nem hagyja, hogy átrakjam :). De az elején mikor előhozza, hogy válasszak eszközt, nem jelenit meg h semmilyent :/
2009. dec. 19. 16:22
5/7 anonim válasza:
szia!
Keresd meg a beállitások -> kapcsolatok (talán valami ilyesmi a fülneve) és ott az usb modnál kapcsold be hogy vagy mass stroge legyen vagy pedig kérdezen rá hogy phone vagy mss stroge vagy nem tmo milyen modban legyen illetve ... ha ezt nem akkarod akkor meg MyPhoneExplorer letölt csatlakoztat és ott a fájlböngészőjét használod v. pedig sonyericsson-os pc suite letölt örül.
üdv
Attila
6/7 anonim válasza:
tök egyszerű csak bedugod a kábelt gépbe utána telódba és megnyitod a sajátgépbe ott kiirja hogy phone card + telefon memória v mi és ot kiválasztod melyikre akarod rakni arra rákattintasz és belehúzod simán a mappába de úgy islehet hogy jobb gomb másolás és aztán meg a mappába beillesztés:D
remélem segítettem am elsővagyok
7/7 anonim válasza:
de ne telepítsd fel semmi képpen a cd lévő programokat tiszta felesleges mert anélkül is ellehet ezeket érni ahogy az előttem lévő leirta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!