Melyik éri meg jobban? LG KP502 vagy LG GT500?
Figyelt kérdés
Sokféle vélemyént olvastam már, kb olyan 80% szerint jó telefon és a másik 20% szerint elmegy, ill. vki szerint egyáltalán nem jó, hogy azt mondjam sz*r [bocsi a kifejezésért(:]
Szeretném a vélemyéneteket kérni, ha vkinek estetleg ilyen telefonja van/volt, hogy pár mondatban leírná a tapasztalatait.
Köszönöm előre is.(:
2009. dec. 19. 14:00
1/6 anonim válasza:
A KP502-ről írnék,ugyanis ilyenem van hétfőn egy hónapja.
Külsőre bajok vannak.Nagyon kellemes anyag,DE leejtésnél nagyon csúnya lesz,meg elég törékeny is.Belsőre hiányzik valami kis plussz,de ennyiért nem mondok semmit.Megéri 25-ért de többért soha.Hajlamos néha nyiszogásra.Na szóval pár pozitívum:
Érintőkijelző
16 Gigánál se lassul jelentősen
Nagy érintő (viszonylag)
Videofelvételbe nem rossz,bár vehetne több FPS-sel
Olcsó
3/6 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat.. én is hétfőn megyek a "jézuskával" vásárolni.. addig még van 1 napom eldönteni. :D
2009. dec. 19. 19:34
5/6 A kérdező kommentje:
köszi.köszii.:) énis olyat vettem, mármint gt500-at és igggggen jóó.XD ill még nem telt egy hónap, de eddig bevált. imádooom.♥
2010. jan. 13. 17:18
6/6 anonim válasza:
Bocsi,de te hol és mennyiért vetted?Érdekelne ez a telefon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!