Melyik éri meg jobban?
17/lány vagyok. Melyik telefont ajánlanátok nekem?
HTC Aria, HTC ChaCha, HTC Legend, HTC Wildfire S, Motorola Defy, Samsung Galaxy Ace.
Alapjában véve max. 50.000et akarok rászánni majd nem internet előfizetéssel.
17 éves gyereknek a legalapabb fekete fehér kijelzőjű sms és telefon funkcióra alkalmas telefon kell nem pedig ilyen badarságra való ketyerék
én 38 éves vagyok és egy simens a35-öm van!
Valahogy az 1. válaszolóval nem értek egyet.
Lehet, hogy neked elég arra, amit csinálsz a telefonoddal, az a siemens, de sokféle ember van. Mostanában sokat facebookoznak a tinik valamiért, ezért olyan telefont is akarnak venni. SMS-t ma már szerintem alig írnak az emberek, mert kezdi felváltani őket minden. De tényleg felesleges lenne 1 lánynak 1 drága készülék, főleg, ha azt nem is használja ki. De ez ember függő. :)
Ha sokat írsz, akkor a ChaCha. A HTC-kről ennyit, mert szvsz, nekem nem tetszenek. A Motorola szerintem megérné neked, vagy az Ace. De döntsd el te, hogy 1 strapabíróbb készülék kell-e neked(Defy), vagy 1 személyre szabhatóbb(Ace). A Defy-ben még úgytudom, hogy nincs magyar nyelv, az Ace-ban van. Szóval szerintem döntsön a szemed, s, hogy melyik után vágyódsz leginkább.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Androidos telefont szeretnék venni, és leginkább zenehallgatásra akarom használni..ez fontos. Ezen kívül természetesen internetezésre is, de csak wifivel, nagy előnyt jelentene a jó fényképezőgép is.
50.000-ért meg tudom venni a defyt, az acet és a wildfire s-t is t-mobilenál..a többit nem tudom h mennyik, de olyan max 80ezrek kb kártyafüggetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!