Szerintetek mikor lesz iPhone 7 (hét) és mennyibe fog kerülni újonnan?
Én is iphonet akarok, de elég drága,
Mondtam a haveromnak, hogy olyan drága az iphone újonnan, hogy most elkezdhetek gyűjteni és ha lesz iPhone 7 akkor meg tudom majd venni. Az már biztos még bevásárlást is megoldja majd.. :)
Azt mondták, de mire lesz iPhone 7 az még 5 év...
Igen, de addigra tuti össze szedem a pénzt.
:D
Szerintetek mennyi idő múlva lesz iPhone 7? És mennyibe fog kerülni újonnan?
Gondolom majd a 6S után lesz, és lesz vagy 350 ezer...
Nem nagyon akarnék belemenni ilyen szofisztikált, szociológiai vitába, de miért akarod megmondani, hogy ki, mire költse a pénzét?
Vannak akiknek fontos a telefonjuk, vagy bármilyen elektronikai cikkük, minősége, tudása stb.
Van akinek meg az a fontos, hogy a ruhái legyenek márkásak, van akinek az autó, a ház, a bútorok, a borok, és a sor a végtelenségig folytatható.
Valamire el kell költeni a pénzt, és el is fogja mindenki. Azért van, azért dolgozol, hogy utána elkölthesd. Tekints minden ilyen dolgot egyfajta hobbinak. Az ember pedig szereti a hobbijába ölni a pénzét.
Nem akarom megmondani. Még véletlenül sem. Csak furcsálom, hogy egy telefonra, amiről még semmit se tudunk, se a tudását, se a kinézetét, se a pontos megjelenését. Sőt, azt se, hogy esetleg a konkurencia mit kínál majd azon a nem tudni mikori dátumon, már most elkezd valaki kuporgatni. Lehet, hogy egyáltalán nem lesz iPhone7. Akkor mi fog történni? :)
"Vannak akiknek fontos a telefonjuk, vagy bármilyen elektronikai cikkük, minősége, tudása stb. "
Na ezekről semmit se tudunk.
Szerintem sok mindenre lehet költeni a telefonra kuporgatás évei alatt. Ad abszurdum befektetni, hogy aztán az iPhone 8-at is meg tudja venni a delikvens.És továbbra se mondom meg, hogy mire költse, csak gondolkodtam. Remélem nem sértek meg vele senkit mélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!