Nem csatlakozik a wifire a telefonom. Sok megoldást találok a neten, de mindenhol a routert emlegetik, h azon kell vmi beállítást elvégezni. De mi az a router és hol kell elvégezni a beállításokat?
Kérlek ne röhögj, felhasználó vagyok, nem informatikus.
Azt tudom, h mire jó. 3 szg kapcsolódik a netre, gondolom van nekünk routerünk. Bár csak egy "fekete dobozról" tudok, az egy wifis modem.
A telefonom 2,5 even keresztül ugyan ahhoz a wifihez kapcsolódott minden nap. Egyszer csak azt vettem észre, h kéri a pin kódot a telóm - újraindult.
És azóta nem tud wifire csatlakozni. Látja, keresi, csatlakozna, de azonnal ledobja. Természetesen jelszót beírtam újra, telefont újraindítottam, semmi. Találtam rá megoldást a neten, itt a gyk-n is, de routeres beállítások vannak, ami nekem kb kínai.
A családom meg kb pont lesz@rja, h nem megy a wifi a telómon, és csak nekem van okostelefonom, más gép működik, nem is értik a problémát. Miután a férjem elrontotta a laptopomat, ez az egyetlen eszközöm, amiről veszekedés nélkül bármikor netezhetek. Segítsetek, kérlek!
36/N
Nálatok a wifis modem lényegében egy router és egy modem együtt. Annak a konfig felülete beállítható, ugyanakkor szépen el is piszkálható.
Más wifi hálózatokhoz sem tud csatlakozni a telefon? (munkahely, meki, pláza, reptér, akármi)
Ha nem, akkor a telefonnak lesz baja. Ha máshol tud, akkor a router beállításaiban keresendő a probléma. Nem változtatta meg "véletlenül" valaki a router jelszavát?
Más: ha a férjed elrontotta a laptopot, akkor nem evidens lenne, hogy megcsináltatja? Mit rontott el rajta?
Más wifi hálózatra automatikusan kapcsolódik (meki, ikea stb.), sőt, néha itthon is, de inkább nem.
Router jelszó nem lett átállítva, semmi változtatás nem történt. (Jelszó stb.) Rendszeresen jön az értesítés, h talált wifit, de nem tud csatlakozni hozzá. Ritkán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!