Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! Samsung star vagy...

SEGÍTSÉG! Samsung star vagy corby?

Figyelt kérdés
Samsung starom van. eleninte egy lg kp502-re akartam lecserélni de itt lebeszéltek róla. Most egy corby-ra gondoltam. Jobban néz ki mint az enyém, a kamera nekem nem fontos! Inkább a zene! A corby-nak milyen a zenelejácója? Megéri lecserélni? Vélemények a corbyról...(13 vok) esetleg tudtok valamit arról a querty-s alcatelről amit a tmobile-nál a saját nevükön forgalmaznak? Bocs tudom h ez egyszerre sok kérdés, csak közeleg a dec.24. és kifutok az időből! Előre is köszz! :)MB
2009. dec. 18. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
vegyél samsung S5230-ast, nagyon jó telefon szebb a kijelzője sokkal mint a corbynak és a kamerája is nagyobb.Ja és a zene is nagyon jól szól rajta
2009. dec. 18. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Samsung star
2009. dec. 18. 20:19
 3/16 A kérdező kommentje:
vazze olyanom van!
2009. dec. 18. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
13 évesnek még mobilja se kéne, hogy legyen, nemhogy star vagy corby. De mindegy.
2009. dec. 18. 20:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem értek veled egyet, meg is mondom miért!

Először is ez már vagy a 6. telóm és egyik se alsó kategóriás volt inkább középen voltak árban legalább is. ÉS egyiket se törtem szét hagytam el rontottam el a telóimat még most is használják. Erről ennyit! JA és mutass egy tinit akinek nem mp3 as fotós mobilja van! nem akrlak megbántania de fogadjunk h 30 de lehet 40 felett vagy! MB

2009. dec. 18. 20:33
 6/16 A kérdező kommentje:
XXI. Század!
2009. dec. 18. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Nekem van olyan haverom,akinek régi nokiája van.17 éves;)

Nem értem mire jó az,ha felvágsz,h "uuu boccs nézdmá' milyen ultraf*sza telom van".Egy telefon arra való,h tudj hívni meg sms-ezni... A többi fölösleges...Zenét akarsz???ennyi erővel vegyél Ipodot.;)

És mielőtt oltanál,hogy biztos vmi ultraszarom van... Samsung S5230.Ja és még Ipodom is van,de én megdolgoztam érte és nem anyuci meg apuci tolta a seggem alá. ;)De nem értem,hogy minek lecserélni.Meg minek ilyen telo egy általános iskolás gyereknek???Elhagyod,ellopják,tönkreteszed...Szerintem ilyen korban azért nincs meg a felelősségérzeted a drága dolgok iránt.(Azért mondom,mert én nekem sem volt.)

2009. dec. 18. 20:43
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi 2. válaszoló! Végre vki aki a kérdésemre válaszol!
2009. dec. 18. 20:44
 9/16 anonim ***** válasza:
21%

mi az hogy vazze? beszéljél normálisan, te kis pisis.

a kérdésed meg arra vonatkozott hogy a kettő közül melyik én meg válaszoltam úgyhogy kuss a neved!

2009. dec. 18. 20:44
 10/16 A kérdező kommentje:
1-ső te azt írtad azt vedd meg, de én leírtam h olyanom van! te pedig nem írtad a neved (17-éves)elfogadom a véleményed és igazad lehet (talán van)-nekem nincs ipodom- mivel elég drága....elfogadom a vélemyéned. a többiekkel is csak azért fujjoltam mert elég nyers vélemény kifejtés volt! na Ennyi!
2009. dec. 18. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!