Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone telefonok tényleg...

Az Iphone telefonok tényleg sokkal megbízhatobbak a többitől?

Figyelt kérdés
/nem fagy le, nem kapcsol ki csak úgy, állitolag a vírusokat sem kajálja be/Nekem évek óta samsung-jaim vannak, de a mostani Galaxy Advence elég sokat rakoncátlankodik! /Nem elérhető sokszor,pedig be van kapcsolva, csengőhangok váltakoznak. /

2014. márc. 31. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Dehogyisnem. De legközelebb minimum egy iphone árának a feléből vegyél androidos telefont,ne ilyen alsó kategóriást.
2014. márc. 31. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Én évek óta iPhone-t használok, és soha nem volt vele gondom, lehet, hogy nem volt olcsó, de sosem hagyott cserben. Ezért a következő is iphone lesz, deleségemnek samsungja volt, neki is iphonera cseréltük, ég és föld. Kicsit korlátozottabb a rendszere, mint az androidnak, de inkább legyen korlátozott és működjön, mint fordítva, én tényleg csak ajánlani tudom. Ettől még lehetnek mások akik nem így látják, de hát így kerek a világ:-)
2014. márc. 31. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
nos igen, egy sgs advance-al eléggé összehasonlíthatatlan, különben nekem is lassan 3 éve van iPhone-om, és nekem sem volt soha gondom vele. megszokásból nem váltanék már másra, de különben androidos téren egy nexus 5 is felveszi vele már a versenyt. esetleg az új blackberry-k is.
2014. márc. 31. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tényleg segitség volt! :)
2014. ápr. 1. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!