Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízálló, ütésálló, porálló...

Joco92 kérdése:

Vízálló, ütésálló, porálló telefonok jók?

Figyelt kérdés
Ha nem is vízálló legalább azt bírja ki ha véletlenül bele ejtem a pocsolyába és nem nyikkan ki azonnal. Az érintőképesből is olyan jók mint írják?

2014. márc. 21. 16:52
 1/5 bigfec97 ***** válasza:
Sony Xperia Z, Z1, ZR
2014. márc. 21. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Utána néztem. Nem rossz sőt jók de nem hiszem hogy ütésállóak meg elég nagyok, szerintem ha a farzsebembe csúsztatóm és leülők akkor nyekk. De az tény hogy vízálló vagyis néhány percig azok lesznek.
2014. márc. 22. 09:30
 3/5 b95 ***** válasza:

A Caterpillar B15 elég jól bírja a strapát.

Vagy pl. a Motorola Defy.

2014. márc. 25. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Sony Xperia Z1 Compact
2014. márc. 25. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
A B15Q lett a győztes de a vétel után fél évre összeomlott a rendszere és a szerviz után is csak kettő hétig birta. Vettem egy másikat erről kérném ki véleményeteket. Microsoft Lumia 640.
2016. júl. 24. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!