Mik a tapasztalatok az LG telefonokkal kapcsolatban? Esetleg valakinek van Lg G2 típusú telefonja? Hogy tetszik neki?
Nekem van egy fehér G2-m. T-mobilnál nem volt sajnos fekete, azt mondták mindet elvitték még az elején. :(
A tapasztalatokról annyit, hogy imádom ezt a telefont!
A rendszer stabil és gyors (4.2.2 van még rajta), a képek élesek és tiszták, a színek gyönyörűek. Egyszerűen élmény 1080p-s filmeket nézni rajta. A hangja is kiváló, szép tiszta, csak egy kicsit halk. Játékok közül próbálgattam egy párat, pl: Real Racing 3 csak akkor lassult be, ha úgy 20-30 kocsi volt a pályán. A telefon ahhoz képest, hogy 5.2 colos képernyővel rendelkezik, nem tűnik olyan nagynak, vagy az is lehet, hogy megszoktam. :D
Még annyit, hogy nagyon megérte, kategóriájában a legjobb, bár gondolkodtam még a HTC One-n de az már túl sok volt a keretnek. Amúgy volt egy ZTE Skatem, ami 2 évig volt meg, aztán miután meghalt, 2-3 hónapig egy HTC Desire-m volt, tehát elég nagy a váltás.
1. Ha utálod az LG-t azt mondd, ne azt, hogy szar a telefon, mert ez nem igaz.
Indokot tudsz mondani, hogy miért rossz, vagy csak savazol?
Már miért ne lehetne ilyet csinálni vele?
Én is hallgattam zenét és böngésztem egyszerre, még sem volt ilyen problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!