Vélemények, tapasztalatok a Samsung SGH-D900i-ről? Mi tetszik benne és mi nem? Megéri az árát?
Köszi a véleményt!
A t-mobile honlapján néztem,egész pontosan 33.990Ft.:S
Végülis ha jó,strapabíró,akkor megéri szerintem.
Nekem fél évig volt ilyen telóm....Nekem mondjuk 1x se kopott róla le az ezüst :$ :) Azóta volt már u 600-am és most van f300am,de a d 900i-met azóta is vissza sírom annyira megszerettem! Szép képeket csinált,hangosan szólt....ami az u 600-nál nem mondható el :S
Mondjuk én is 25.000.-ért vettem,de sztem 35ért drága!
A telóról csak jókat tudok mondani!
Nekem is ilyen telóm van már majdnem 2 éve, és az enyém fekete! szerintem a fekete nem is néz ki rosszul, de ez mindenkinek a maga dolga!
Amúgy nagyon szupi kis telefon! Okos, szép, megbízható, hangosan szól, kihangosítható, a saját készítésű videókat be lehet rakni csengetéskor és lejátssza, persze a kiválasztott csengőhang megy alatta! Szóval imádom. Talán egy ami nem jött be, hogy nem lehet témákat rátölteni, de ez sem érdekel sokakat!
Amúgy 35-ért drága szerintem is,én 2 éve vettem 40ért előfizetésesen.
igen,én is drágának tartom picit.
Remélem júniusig lesz még új árlista:D
végülis most ápr.1-től volt egy.Azóta már ápr. 29-én új árlista lett,talán addig megint lesz új árlista:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!