Hogy kell megváltoztatni az imei számot?
„csupán csak nem tetszik nekem a szám”
Most ez komoly???
Ez nagyon kamu duma kismókus, nyilván nem csoda ha rögtön fölkapod a vizet, mint aki sose lop.
De ha mégis talpig becsületes vagy: a telefon használata közben soha nem találkozol az imei-vel, direkt ki kell keresni, ha csak látni is akarod. Úgyhogy miért is nem tetszik?
Az adó meg a taj számod remélem tetszik és nem rabolod el valaki másét.
add vissza a gazdájának!
mire jó ez a cigánykodás hogy nem tetszik a szám?
egyik telefonom imei számát sem tudtam...
van aki dolgozva pénzt keresett azért a telóért te tetves hulladék!
add el! az árát meg költsd anyád agyrákgyógyszereire
Kedves Kérdező!
Köszönjük önbejelentését!
IP címe alapján nemsokára felkeressük. Kérjük, addig semmiképp ne hagyja el a lakóhelyét, valamint a szóban forgó eltulajdonított telefont ne idegenítse el!
ORFK Bűnügyi Főigazgatóság, Felderítő Osztály
Előttem válaszoló... :D Poénnak szánta, viszont amilyen ügyes vagy ezzel a kérdéssel már szépen el is árultad magad... mire nem jó az IP-cím, jobb mint a telon az IMEI. :D
Amúgy van még egy "rossz" hírem számodra, visszamenőleg is lehet tudni merre járt a telefon, ha azt hiszed ez kamu, nézz utána annak mikor egy szegény kisfiút öltek meg Kaposváron... ott nagyon jól jött a telefon, hogy visszamenőleg tudták hol tartózkodtak a tettesek az adott időben... szóval ha a legjobbat akarod magadnak, akkor szerintem vidd vissza a tulajnak és imádkozz, hogy ne akarjon feljelenteni.
ez nem te voltál?
www.youtube.com/watch?v=s-YZcGkIJGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!