Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek minek köszönhetem...

Szerintetek minek köszönhetem ezeket a kedves gesztusokat a telefonomtól?

Figyelt kérdés
Adott egy Lg L9II,olyan édes,hogy néha ha rájön az 5 perc,nem érzékeli a képernyőt,vagy teljesen másba lép be,mint amire nyomtam,a másik hiper gesztus,hogy olyan egy hete,a zenelejátszó él önálló életet,olyan 20 másodpercenként megakad minden egyes zeneszám,a harmadik érdekes jelenség,mikor kihangositva szol,egyszer gondol egyet,és a hátsó hangszororol átvált a felső telefonáláshoz használatosra,és ezen szol tovább,ötletek ?

#ararar
2014. márc. 28. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:

vírus irtó van rajta?

ha igen és nem ad ki semmit akkor menj el egy gsm-be és ott meg mondják hogy mi baja van és ha kell menyibe kerül a javíttatás! :)

2014. márc. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!