Okostelefont szeretnék vásárolni max.50 ezer forintig, kapható ennyiért már jó mobil?
Figyelt kérdés
Lehetőleg Samsung legyen és Androidos, várom a válaszotokat, véleményeteket. Kinek melyik vált be?2014. márc. 27. 20:25
11/18 anonim válasza:
#10 Te nem voltál véletlenül 58%-os pár hónapja? A kérdésre válaszolva ace 3 lte, ha fontos hogy samsung legyen.
12/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem fontos, hogy Samsung legyen, jöhet más márka is csak megérje az árát. :D
2014. márc. 28. 20:35
13/18 A kérdező kommentje:
Leírhatjátok tapasztalataitokat, mi a telo hátránya meg előnye többihez képest.
2014. márc. 28. 20:53
14/18 anonim válasza:
Általában pont a Samsung nem éri meg az árát :) ez alól talán kivétel az ace 3 lte, és még ajánlom az xperia L-t.
15/18 A kérdező kommentje:
A galaxy trend, trend plus, core plus, ezek ragadtak meg engem. Mi a véleményetek ezekről?
2014. márc. 28. 21:22
16/18 Saavedro válasza:
"Semmi extra nincs bennük.Ugyanazt tudják,mint egy Galaxy(vagy kevesebbet).Csak itt az oldalon a Sony az isten,tudod.Minden más teló elbújhat mögötte xDxD"
Ezaz, nyomd csak az idiótaságaidat...
A Sony legalább a kameragombot meg az értesítési LED-et, meg az efféle kedves gesztusokat nem hagyja le a telefonjairól.
Kérdező, ezek szarok. Ha nagyonnagyon Samsungos vagy, akkor is Ace 3 LTE.
17/18 A kérdező kommentje:
kösz, de ahogy olvasgattam, kezd elmenni Samsung-tól a kedvem.
2014. ápr. 1. 18:54
18/18 anonim válasza:
Hát a jobb Samsungok nem olyan olcsók, kivétel a pocket neo. nekem bevált,nagyon jó. A huawei as*end y 300 -at javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!