Tudnátok nekem segíteni? Okostelefont szeretnék venni, de nem tudom, milyen funkciókat nézzek.
Max.40 ezer forint körül (de inkább kevesebbért) tervezek venni egy megbízhatót hosszútávra. Leginkább internetezésre, dokumentumok olvasására és sms-re használnám. Ezért wifi és nagyobb kijelző mindenképp kell.
Elég sok telefon van még a "kosaramban", mert nem tudom, ennyiért melyiket éri meg megvenni ezekre a funkciókra.
És még ebben az árkategóriában van pár érdekes teló az edigital.hu lapon. [link]
Szerintetek? És egyáltalán milyen szempontot nézzek az áron kívül? Aksi tartósságát, android számát, prociját?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
Samsung Galaxy Gio! Kicsit jobb mint a galaxy mini és kicsit drágább is. Ugyan 42k azért sztem +2000ft nem a világvége :)
"android számát, prociját?"
Pontosan...
Ezért az új xperia mini-t vagy a sony live-ot vedd. Mindkettő 1 ghz-es proci és lesz rájuk 4.0-ás android is...
"Ugyan 42k azért sztem +2000ft nem a világvége :)"
Nem, de ezért telenornál (42k) kártyásan sony live-ot adnak...
Elvileg lehet függetleníteni bármit, valszeg ezt is.
Egy un. sarki gsm-ben többet tudnak mondani.:D
De nemrég olvastam a seria.hu-n egy moderátor irásában, hogy készül a 2011-es sony telefonokra egy függetlenítő progi, azzal valszeg otthon is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!