Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez miért ilyen olcsó? (t-mobile iphone 4)
Figyelt kérdés
most nézem a t-mobile honlapján az iphone 4 telefont és látom, hogy csak 24 ezer..ez most hogy van? [link] 2014. márc. 26. 19:27
1/10 anonim válasza:
mert next S díjcsomagban van és 8000Ft/hó és ahogy te is láthatod most akciózzák.
2/10 A kérdező kommentje:
én olyat is látok, hogy havi ezer forint 24 hónapig. És az a csomag amit leírtál milyen? bocsi hülye vagyok ilyen téren.
2014. márc. 26. 19:36
3/10 anonim válasza:
Ott van alatta a csomag is nézd meg, hogy milyen.
4/10 anonim válasza:
az a törlesztőrészlet. 2 évig 1000 Ft-ot fizetsz a telefonért+havi 8ezret a díjcsomagért. a díjcsomag meg azoknak éri meg, akik rengeteget telefonálnak és sms-eznek telekomos ismerőseikkel, hiszen az korlátlan. 500 mega mobilnet meg szubjektív, kinek mi az elég.
5/10 anonim válasza:
a 24 havi 1000ft mellé jön még a díjcsomag ára grátiszban
6/10 anonim válasza:
215 520 ft-ot fizetsz ki két év alatt egy 120 000 forintos telefonért. Annyira mégsem olcsó, ekkora havidíjat két évre biztos nem vállalnék be.
7/10 A kérdező kommentje:
ja hogy még a díjcsomagért is fizetni kell.. így már más :)
2014. márc. 26. 19:44
8/10 A kérdező kommentje:
és díjcsomagot muszáj rendelni mellé?
2014. márc. 26. 19:46
9/10 anonim válasza:
nem kell váltanod díjcsomagot, de akkor a teló ára is 200ezer felett lesz :D
10/10 anonim válasza:
"ja hogy még a díjcsomagért is fizetni kell.. így már más :)"
Miért, mit vártál? A honlapon világosan le van írva minden. Mi lenne az üzlet a szolgáltatónak abban hogy kamatmentesre odaad neked egy telefont?
"215 520 ft-ot fizetsz ki két év alatt egy 120 000 forintos telefonért."
A készülék 47000 ft. A többi a szolgáltatás mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!