Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lehet ennyire feltűnően...

Miért lehet ennyire feltűnően olcsó?

Figyelt kérdés

Adott az aliexpress.com nevű aukciós oldal. Talátam rajta egy Huawei P6 okostelefont, szállítással együtt 5000 Ft. Három féle színben rendelhető. Utána néztem, és ez a telefon még barátok között is 80.000 Ft körül van, újonnan. Szóval kicsit furcsa ez nekem. Most ez gyári hibás, csak nem írja oda, vagy lopott, vagy valami gyíkja kell hogy legyen, mert egy 80 ezres telefont senki nem ad 5000 Ft -ért. Még egy milliomos sem.

Akit érdekel, ez az a telefon: [link]

2014. márc. 22. 22:01
 1/6 Tengor ***** válasza:
48%

Hm... 1 db pozitív értékelés. Biztos nagyon megbízható lehet az eladó.

Komolyan ennyire naiv vagy v. csak megjátszod magad?

2014. márc. 22. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De most miért kell b*sztatni? Csak feltettem egy nyomorult kérdést... Édes Istenem....
2014. márc. 22. 22:19
 3/6 Tengor ***** válasza:

Én is feltettem, miért kell nyafizni.

Gyakorlatilag szinte összeszedted, hogy mik lehetnek a lehetséges okok. Mondjuk kihagytad a lehetőséget, hogy fizetés után egy fadarabot küld el becsomagolva.

Nem éri meg ezen agyalni, nem szabad ilyen helyen vásárolni és ennyi.

2014. márc. 22. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy egy klón,aminek csak a kijelzője világít! :)
2014. márc. 22. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha nem lehetne kismillió helyről hallani az ilyen átverésekről, csak sajnos sokszor bedőlnek...
2014. márc. 23. 01:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom egy kérdés mióta "nyafizás" neked. :D De látom megfogtad a kérdés lényegét.
2014. márc. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!