Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace 3 vagy...

Samsung Galaxy Ace 3 vagy iPhone 4S?

Figyelt kérdés

2014. márc. 23. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
iPhon4s... Több okból kifolyólag is... Felsorolok párat. 1. az Ios jobban optimalizált os mint az android. 2. Az alkalmazásokat kb 5 telefonra optimalizálták, ezáltal sokkal jobban futnak. 3. Sokkal jobb anyaghasználat.
2014. márc. 23. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem! Inkább egy Sony Xperia Sp...
2014. márc. 23. 20:53
 3/9 b95 ***** válasza:

Most ez a kérdés komoly?

A két telefon nem egy kategóriában van.

2014. márc. 23. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá... ezért kérdezem. Válaszolnál érdemben?
2014. márc. 23. 22:09
 5/9 b95 ***** válasza:

Jó, nem értesz hozzá, nincs is vele baj.

De józan paraszti ésszel is ki lehet találni, hogy nem ok nélkül van közel 2 és félszeres árkülönbség az iPhone javára.

Vagy ha mondjuk nem nézzük az árat, akkor is kismillió oldalon lehet tesztet olvasni róluk, amihez még csak hozzá sem kell érteni, elég lenne elolvasni.

Azért mert sokkal jobb telefon.

Nem értem, hogy ez egyáltalán miért kérdés.

Azt meg főleg nem, hogy miért luxus gondolkodni.

2014. márc. 23. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké. Nem fejtettem ki eléggé. Nekem jelenleg Ace 3-am van, de gondolkodok egy 4S-en, ami 100 ezer forint lenne, viszont csak 8 gigás. Amúgy szerintem attól függetlenül, hogy az iPhone-ok nagyon jó, megbízható telefonok, kicsit túl vannak azért árazva. Ha belegondolsz, hogy egy iPhone 5S 250 ezer forint, és annyiért Androidból csúcskategóriát kapsz, ami sokkal többet tud, mint az az iPhone. Oké, értem én, hogy az iOS stabilabb, szebb a design...stb legyen is drágább, de ennyivel? Oké, hogy sokba kerül, de ez már kicsit túlárazás. Szerintem.
2014. márc. 23. 22:51
 7/9 b95 ***** válasza:

De ha azt nézzük, hogy felhasználói élményben hozza egy HTC One szintjét, ami meg 180k?

A két rendszert nem szabad technikai oldalról összehasonlítani, mert semmi értelme.

Oké, hogy a droidnak erősebb a hardvere, de a gyakorlatban nem feltétlen jelent konkrét előnyt.

2014. márc. 23. 22:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Látom, értesz hozzá. Írtam ki egy új kérdést, kérlek, ha tudsz válaszolj arra is! Köszi! (Akarok venni iPhone-t, de a 8 giga egy vicc.)

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2014. márc. 23. 22:58
 9/9 anonim válasza:
nos őszinte leszek hozzád. Eddig életemben, ha csak a komolyabb telefonokat nézzük akkor mindig samsung volt. nagyon szeretem a jelenlegi s2-öm de ennek ellenére én mégis az iphone4s-t ajánlom neked, mert nem hallottam valami sok jót az ace 3-ról. másodszor nálam már egy csomószor előfordult, hogy ha sok appot letöltöttem akkor akadni kezdett a telefonom. iphone-nál nem tudom hogy van-e ilyen :)
2014. máj. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!