Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple vagy Sumsung okostelefon?

Apple vagy Sumsung okostelefon?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Grand Dual vagy iPhone 5s/c. Melyiket választanátok és miért (az ár nem azámít, ne az alapján írjatok) :)

2014. márc. 21. 16:49
 1/8 anonim válasza:
Apple:)
2014. márc. 21. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán egy kategória a kettő.Természetesen iPhone 5s.Samsung részről az 5s mellett az S4 rúg labdába nem a Grand.
2014. márc. 21. 17:09
 3/8 anonim válasza:
5S, ez egyertelmu. Szerintem az iPhone a legjobb minden szempontbol
2014. márc. 21. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
És a BlackBerry Tourch-ról mit gondoltok?
2014. márc. 21. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem számít az ár akkor mindenképpen Apple.

Ha számít az ár, akkor... nos, akkor is Apple.

2014. márc. 22. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik se, inkább Note 3.
2014. máj. 16. 15:31
 7/8 anonim válasza:
Igaz, nem a legújabb kérdés, de talán hasznos lehet a válaszom. A Samsung elbújhat az Apple mellett, ezt tapasztalatból mondom. Használtam az Iphone 3-at és a 4S-t, majd utána egy Samsung Galaxy 4-et vettem, ha jól emlékszem. Állandóan lefagyott, tönkrement, szétjött, nem voltak jók rajta az alkalmazások, stb. Odaadtam anyámnak - érdekes módon ő is továbbadta -, és újra visszatértem az Iphone-hoz, most 5C-m van. Lehet, drágább, de hosszútávra jobban megéri, tényleg. Ugyanez van a táblagépekkel, az iPadem lassan 3 éves, kifogástalanul működik, teljesen jó, míg a fényképezőgépemhez ajándékba kapott Samsung Note vagy valami ilyesmi többször esett át szoftverfrissítésen, mint az elképzelhető, mégis lassú, lefagy, csomó mindent nem enged, szóval APPLE.
2014. jún. 6. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Apple
2014. jún. 7. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!