Nemsokára megyek külföldre. Venni szeretnék egy kártyafüggetlen telefont, de milyet vegyek? Mit ajánlasz?
Szeretném, ha lenne benne GPS, szép képeket csinálna, gyors legyen, lehessen vele skype-olni, szóval előlapi kamera is jó lenne... Amúgy is venni szeretnék másik telefont, mert nekem még a Nokia5230-as van és csak alapdolgokra jó.
A vágyam a sony xperia z1 compact volt eddig, de elég drága :/ nem tudom megérné-e. Hogy csináljam szerintetek?
Samsungot nem szeretnék!!
azt mondod hogy nem szeretnél samsungot de szerintem az a legjobb telefon márka mint kijelőben mint hardverben és az a telfon ami a legjobb választás lenne neked az a
samsung galaxy s4 mini telefon de ha ténleg nem szeretnél samsungot akkor ott az xperia sp
" nem szeretnél samsungot de szerintem az a legjobb telefon márka mint kijelőben mint hardverben"
lehet hogy hardverben és kijelzőben utoléri a vetélytársakat de azzal a touchwizzel csak az anyagyilkosokat és a pedofilokat büntetném..
jól teszi a kérdező hogy nem akar samsungot mert köztudott hogy csak parasztvakítás terén teljesít jól
a kérdezőnek az igények mellé kellene egy keret hogy árban mennyit szánna rá.op rendszer kikötés van?
Nem tudom, hogy csináljam, ha nem a sony xperia z1 compactot veszem, ami 142ezer Ft... akkor maximum 40-50ezer Ft körül szeretnék egy kártyafüggetlen telót, mindegy, hogy androidos vagy WP-s. Csak jó legyen azokra, amiket írtam és megérje az árát..
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!