Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az android mobilom kezdőképern...

1Roberto1 kérdése:

Az android mobilom kezdőképernyője csak tölt és egész nap próbálkozok trükkökkel de semmi, gépről lehet bootolni valahogy programmal?

Figyelt kérdés

Az androidos mobilomat rootoltam, letöltöttem egy programot rá ami a képernyőt megnagyobbítja a mobilban, és csak rootal müködik, gondoltam ki próbálom de a mobil kezdő ikonja csak töltödik van egy olyan program amivel a gépről ujra tudom bootolni? A gép észleli a mobilt csak kéne egy program ami le flasheli vagy valami, mert letöltöttem

UPDATE.APP ot is rá illetve felraktam az sd kártyára ami 1 gb os hogy ujra rakjam a rendszerét de most már azt se engedi valamiért de még probálkozok vele

persze ha valaki tud egy programit amit sorba követek és megoldja a problémámat azt nagyon meg köszönném.

2014. márc. 22. 08:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
HONNAN TUDOD??? AZT HASZNÁLTAM BASZUS:dddd
2014. márc. 22. 09:10
 12/18 A kérdező kommentje:
azta rohadt:D:D te egy állat vagy igy tudod mi a gond?:D:D:D:D
2014. márc. 22. 09:10
 13/18 A kérdező kommentje:
na igen szóval testként ki akartam próbálni a resolution changert de a kérdésbe le kellett volna írnom persze nem gondoltam valaki vágja e:D: S bár le kellett volna írni aztán tehát ki probáltam kérte hogy inditsam ujra beállítottam 320 ra vagy mi gondoltam nem lesz gond mer mér lenne erre most már a mobilt sehogy se lehet rendbehozni pedig mindig összejött ha sokat gondolkoztam rajta meg probálkoztam a lehetőségekkel
2014. márc. 22. 09:12
 14/18 anonim válasza:
Nekem htc one x em van, es levettem 800x480 ra, es ha ossze ment a kep, es rohadt nehezen allítottam vissza 1280x720 ra, menj be a recoverybe , factory reset, ha az sem, akkor újra a romot, mivel rootolt a telód gondolom van recoveryd. Nekem szerencsére a programban kb fél órás játékkal ,azaz a superuserrel kellett játszanom, de végűl vissza ált :D
2014. márc. 22. 09:15
 15/18 A kérdező kommentje:
végre egy ember:) tehát superuser a program neve? mert nekem is ki írt recoveryt a kingo android root programnál és akkor csinált valamit mert ki írta hogy recovery de a superusert is ki kéne akkor probálnom
2014. márc. 22. 09:19
 16/18 A kérdező kommentje:
áh de a superuser egy app sajnos nekem meg a mobil se müködik ja értem neked vissza állította a képernyőt a mobilodban akkor félre értettem
2014. márc. 22. 09:20
 17/18 A kérdező kommentje:
mindegy nem tudom mi legyen ez van
2014. márc. 22. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha még nem sikerült megoldani vegyél fel skypeon. kovacs.david60
2014. márc. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!