Az android mobilom kezdőképernyője csak tölt és egész nap próbálkozok trükkökkel de semmi, gépről lehet bootolni valahogy programmal?
Az androidos mobilomat rootoltam, letöltöttem egy programot rá ami a képernyőt megnagyobbítja a mobilban, és csak rootal müködik, gondoltam ki próbálom de a mobil kezdő ikonja csak töltödik van egy olyan program amivel a gépről ujra tudom bootolni? A gép észleli a mobilt csak kéne egy program ami le flasheli vagy valami, mert letöltöttem
UPDATE.APP ot is rá illetve felraktam az sd kártyára ami 1 gb os hogy ujra rakjam a rendszerét de most már azt se engedi valamiért de még probálkozok vele
persze ha valaki tud egy programit amit sorba követek és megoldja a problémámat azt nagyon meg köszönném.
kösz teso:S le írom:D
Huawei Ascend Mate Androidos:D
kösz hogy próbálsz segíteni hát most progálkozok:D de van egy boot.img és cmd ben be kell be írni hogy fastboot device meg hogy
fastboot flash boot boot.img :dd valami flash errort ír ki sajnos mintha nem lehetne a mobilt ujra flashelni ezt nem fogom fel
észleli a mobilt és probálná már flashelni de azt írja hogy
Failed <remote: flash failure, ErrNo:2>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!