+3615100722 számról hívtak ma. Létezik egyáltán ilyen szám?
Biztos, különben nem hívtak volna róla. :D
Amúgy nem értem, miért ne tudna létezni? o.O
Nekem sima budapesti számnak tűnik, csak tagolni kell:
+36-1-5100722
Rákerestem a Telekomnál ( [link] ezt kaptam:
"A keresés nem hozott eredményt, vagy az előfizető adatai titkosak."
Én is kapok pesti telefon hívásokat és mikor visszahivom furcsa régi zene szól a kicsengő hang helyett.
06/1-799-7633-ról.
"meg is néztem, de senki nem jelentette még, ellenben egy olyat, hogy 06-1/510-0910 már volt 4x, szóval esélyes, hogy ez is valami telemarketinges..."
Lehet hogy így van, de ettől függetlenül nem sok köze van a két számnak egymáshoz...
Engem is hívtak erről a számról, és közvéleményt kutattak, de bennem is felmerült, hogy mi van ha kamu....
Vona Gáborral kapcsolatban záporoztak a kérdések, hogy szerintem hiteles e, meg szerintem mitől lenne hitelesebb...stb
A telefonszámban az az érdekes, hogy az 1-es körzetszám Budapest, de a szám 7 jegyű, mint egy mobilszám. A vezetékes számok (aminek budapesti körzetszáma lehet) ugyebár 6 jegyűek.
Ugyanakkor ha 6 jegyet veszük telefonszámnak, a körzetszám még mindig nem stimmel, mert 20 alatt nincs vezetékes körzetszám Magyarországon.
Egyébként ebben a formában (1-es körzet, mobilszám) a családban többeket is hívogatnak, sok változata van (igazából az első 1-es után valószínűleg szinte bármi szerepelhet, sok számról jött már hívás, ha egyet letiltottunk), mi még inkább egyet se vettünk föl, az a biztos. :)
Akár telemarketing, akár közvéleménykutatás, a szám gyanús, nem szívesen venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!