Ha van egy hónapos elmaradt számlatartozásom, akkor arra a számra vehetek új előfizetést?
Figyelt kérdés
A lányomnak akarok szülinapjára telefont venni, de én még nem tudtam rendezni a számlatartozásom, mert egy időben nagyon megcsúsztam vele, és még egy hónapnyi hátra van, amit most nem tudok kifizetni.
Így lehet új előfizetéses telefont vásárolni részletre?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. márc. 16. 13:30
2/5 anonim válasza:
Most mit is akarsz?
Havidíjas szolgáltatást vagy mobiltelefont?
Új szerződést a nevedre nem kötnek amíg hátralékod van.
Telefont meg annyit veszel amennyit akarsz, csak győzd kifizetni.
3/5 A kérdező kommentje:
mobiltelefont.
a lányomnak van egy száma, előfizetéses, azt ő állja, de az én nevemen van.
és ehelyett szeretnék egy új előfizetéses mobiltelefont, ha változik a szám az nem probléma.
2014. márc. 16. 14:35
4/5 anonim válasza:
Annyi mobilt veszel és olyat amit ki bírsz fizetni.
5/5 anonim válasza:
Ha előfizetés, akkor nem vehet addig, amíg ki nem egyenlíti a tartozását! Én már egy napja várok, hogy kiegyenlítsék a számlámat, tegnap reggel elutaltam a pénzt, de még mindig semmi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!