4 Magos több mint 1 GB RAM-os (pl.1500mb) androidos okos telefont szeretnék venni.60 ezrem van rá max. De a lehető legolcsóbb kéne. Melyik lenne a nekem való?
Én ezt néztem ki:
Csak az a bajom vele hogy a hozászolások szerint rosszul fogja a wifit. Meg a hangszóró remélem azért nem zavaróan rossz hangú. (tudom ,ennyi pénzért ez már jó teljesítmény)
Bocs hogy sokat írtam (vagy inkább sok részben)
én meg medencét szeretnék a kertbe, van rá egy ezresem (ha a kajapénzemen spórolok akkor még 500 forint összejöhet)
tanácsok?
itt nézelődj de nincs olyan ami több rammal lenne szerelve mint egy giga
Kösz a választ.
Én is ezt néztem néhány hete, abba reménykedtem hátra nincs minden ott. :(
Innentől akkor nem telefont hanem tabletet keresek. Úgy látom azokból van.
Amúgy itt a medencéd :D
de 60k-ból nem fogsz kapni olyat ami több mint 1 giga ram...
60-ba a megfelelő egy jó 2magos krait meg 1 giga...
2giga+4mag 80-nál kezdődik.
te r0hadék XDDD
szakadok a medencén XD
most hogy láttam lehet tényleg szükségem van egyre XD
Moto G.
Hivatalosan itthon nem kapható, de egy GSM boltba minimum kapható, nincs 60k ha jól emlékszem, és a legjobb "olcsó" telefon.
4 magos, igaz, Cortex A7-es magok vannak benne, talán annyit ér, mint egy jó 2 magos, de ettől függetlenül nem gyenge, visz mindent, kijelzője szép, maga a telefon szép, szoftveresen az egyik legjobb, és a Motorola ezzel megreformálta az egész alsó árkategóriás piacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!