Melyik madárka a legolcsóbb amivel játszani is lehet, vagy legalábbis elég okos?
hja nekem volt egy kék hullámos papagájom, amíg egyedül volt, tudtam vele beszélgetni. Csipogtam, aztán visszacsipogott.
Később vettem mellé mégegyet, azt nem kellett volna, mert onnantól kezdve én már le voltam tojva, akkor már csak a barátjával dumált :)
Volt, hogy kiengedtem őket, akkor 3 napig nem tudtam megfogni, az ablakokra meg szunyoghálót kellett rakjak, hogy ki ne repüljenek, felültek a függönykarnis tetejére, és onnan kakáltak le :)
Aztán volt, hogy repkedtek a szobában, de elég ügyetlenül, pl volt, hogy ki akart reepülni a konyhába, és fejjel nekiplaccsant az ajtófélfának, és leesett a földre, be a szekrény mögé, de aztán kisétált :)
Szóval így a fejemet mindig be kellett húzni ha egyik szembe repült, mert féltem, nehogy nekem repüljenek.
Aztán úgy lehetett megfogni, hogy mikor a földön sétáltak, rájuk dobtam egy törölközőt, és azzal beraktam a kalitkába.
Nem egyszerű :)
de ha kettőt akarsz akkor nem valószínű hogy játszani fognak veled meg ilyenek mert párban nem szelidíthetőek
nekem is volt egy mindig a vállamra szállt (hullámos) de vettünk mellé egy másikat és utána már csak egymásra figyeltek:)
Párban nem szelidíthető??
Ez hülyeség.
Nekem 7 évig élt egy pár madaram, a hím gyönyörűen beszélt!
Sőt csámcsogott, köszönk, nevetett.
előző:
bocs nem tudtam én ezt olvastam + tapasztalat. de nem kell egyől leharapni a fejem: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!