Melyik a legolcsóbb papagály?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 15:30
2/13 anonim válasza:
Legelőször egy nyelvtankönyvre ruházz be.
4/13 anonim válasza:
JÁJ. Árkategóriától függetlenül pontos j a papagáj. Amúgy a hullámos.
5/13 Csilla Julianna válasza:
A legolcsóbb papagáj a hullámos. No de az sem olcsó annyira, mert kell neki játék, meg kalitka meg eleség, meg kiegészítő táp. És az is egy élőlény ám, úgyhogy nagyon sokat kell vele foglalkozni, különben semmi öröme nem lesz és nekem sem. Mert csak állandóan koszolni fog meg zajongani fog stb............... Mindezt azért írom mert ha sikerült így elírni a j betűt - gondolom még gyerek vagy.
Tehát: ne feledd a felelősséget. Ha papagájt szeretnél, gondoskodnod is kell róla. Takarítani,etetni, beszélgetni vele. Akkor ha sokat fogalalkozol vele igazi kis társ tud lenni. - Különben csak rikácsoló szobadísz lesz, ami sem neki, sem neked nem jó.
6/13 Csilla Julianna válasza:
Bocs: Azt akartam írni: semmi öröme nem lesz és neked sem . Ilyen könnyű elgépelni valamit :)
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokkat:D
2011. jún. 6. 15:45
8/13 anonim válasza:
1000 forint körül forog a hullámos papagáj ők a leg olcsobbak de kell neki kalitka kaja hát ez még + 7000 forint kb. a kalitkától függ mennyi az ára :)
9/13 anonim válasza:
sztem a nimfa. nagy és olcsó. am meg hülyeség játékokat venni, a csentőtől fémmérgezést kaphat, a tükörtől meg depis lehet. saját tapasztalat.
10/13 A kérdező kommentje:
kalitka már van..:D
2011. jún. 9. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!