Ti Sony Xperia Z1 compact-ot vagy iphone 5C- t vennétek? Melyiket miért?
Sony-t, rövid indoklás: mert ingyen sem kéne iPhone.
Nem rossz az iOS, de egyszerűen nem nekem való.
Ha ettől eltekintünk, és egy nem elfogult embernek kéne telefont választania, akkor is a Sony-t ajánlanám.
5C-hez képest milliószor erősebb, szebb a kijelzője, nagyobb is a kijelzője (igaz nem sokkal, de 4,3" alatt nem vennék telefont), nagyobb az aksija, vízálló, kamerája is jobb lesz (most még nem annyira jó a kamerája, de szoftveresen lehet rajta javítani, és Sony fog is, ami után lényegesen jobb minőségű lesz).
Egyszerűen jobb minden téren, kivéve ha neked az iOS jön be.
Az 5c egy műanyag s_ar, nekem sem kéne még ha fizetnének se. A Sony viszont, egy minőségi prémium készülék.
Sok Iphone bu_zi meg menjen el a... Nem tudom milyen ismerőseid lehetnek, de az biztos, hogy egyik telefont sem fogták sőt talán nem is látták, ha erre a kérdésre az Iphone -t választották.
Ne felejtsd el, hogy az emberek buták. Azt mondák, amit nekik mondanak, amelyik cég többet költ marketingre, azt fogják többen venni, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy mindenképp az a legjobb.
iPhone 5C helyett amúgy már inkább 5-öt vegyél, belseje ugyanaz, sőt, szinte minden ugyanaz, csak az még normális anyagból készült, nem 5C féle gagyi műanyagból. Nincs különösebb bajom a műanyag telefonokkal, de műanyag és műanyag között is van különbség, az 5C a rosszabbik fajtába tartozik.
iPhone 5 már egy 1,5 éves telefon, lassan elkezd majd gyenge lenni, lassan már csak egy megnyírbált iOS frissítést fog kapni, ezzel szemben a Z1 Compact-ban a jelenlegi legerősebb hardver van, még pár évig semmivel sem lesz baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!