Megfelelő nekem a Sony Xperia SP?
Figyelt kérdés
Na van ez a teló, és a kérdés, hogy megfelel-e nekem.
Igazából netezés, kapcsolattartás a haverokkal: viber, skype, meg facebook stb.
Alkalmazások, játékok, hírek, fényképezni, videózni nyáron sokat szoktunk, hülyülünk mindig nyáron, sok zenét hallgatunk, de a játékok, alkalmazások a fontosabbak, de a többi is lényeges.
15 éves leszek júliusba.
Gondolom nekem erre felesleges a csúcskategória.
Megfelel nekem a Sony Xperia SP?
2014. márc. 16. 16:58
1/4 anonim válasza:
nekem ilyen van február óta. egész jó , simán jó vétel
2/4 anonim válasza:
Nem számít, hány éves vagy, csak a pénz számít, és igen, ez egy nagyon szuper teló, abszolút megéri az árát! Hugom barátjának is ilyen van, és full elégedett vele!
3/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2014. márc. 16. 17:17
4/4 anonim válasza:
Karácsonykor vettem egyet én is, nagyon jó kis telefon, felsőkategóriát súrolja, minden játék elmegy rajta, gyors is. Bár a 4.3 óta inkább sz4rnak hívnám, nem gyorsnak :D Mindegy, ezen a Sony úgy is javítani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!