Miért nem fogadja el a jelszót az apple id-hoz?
Figyelt kérdés
Mikor le akartam frissiteni az ios 7.1-et lefagyott a telóm és semmire nem reagált. hagytam h az aku lemerüljön, és másnap reggel mikor az iTunes-al összekötöttem visszaálítottam az eredeti gyári beálításokat és igy jó lett! azt hittem. de a wifi megadása után kérte az apple id-m és a jelszót mert, hogy már ez a készülék hozzá van rendelve egy apple id-hoz! de megadom az emailt és a jelszóba biztos vagyok h az! ellenörző cuccot küldtem az emailcímre de nemtudom a jelszavát a jelszóemlékeztető kérdést nem adtam meg! mit lehet ilyenkor tenni? nemtudom e nélkül aktiválni az iphone-t! Válaszokat előre is köszönöm!2014. márc. 16. 09:28
1/6 anonim válasza:
nem. iOS 7 óta ha restore előtt nem lépsz ki az ID-ből, akkor aktiválásnál kéri, és nem lehet sehogy megkerülni, ezzel elérve, hogyha valaki netán ellopná, ne tudjon vele mit kezdeni. tehát csak gondolkozni tudsz, vagy nem lesz telód.
2/6 A kérdező kommentje:
máshogy nem is lehet megoldani?
2014. márc. 16. 10:26
3/6 A kérdező kommentje:
és már máshogy előröl ugy kezdeni h kijelentkezek nemlehet?
2014. márc. 16. 10:28
4/6 A kérdező kommentje:
és ha csinállok uj id-t azzal nem fog menni? vagy ha irok az Apple-nek emailt?
2014. márc. 16. 10:34
5/6 A kérdező kommentje:
Megvaaan! eszembe jutott a jelszó!:DDDDD az volt mikor még legelőször beregiztem! azért köszi a segitséget:D
2014. márc. 16. 10:56
6/6 anonim válasza:
akkor megoldódott. igen, talán ez a legnagyobb biztonsági megoldás, amit lehetetlen megkerülni, csak ugye nagyon figyelni kell, hogy legalább a tulaj ne felejtse el a jelszavát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!