Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem fogadja el a jelszót...

Miért nem fogadja el a jelszót az apple id-hoz?

Figyelt kérdés
Mikor le akartam frissiteni az ios 7.1-et lefagyott a telóm és semmire nem reagált. hagytam h az aku lemerüljön, és másnap reggel mikor az iTunes-al összekötöttem visszaálítottam az eredeti gyári beálításokat és igy jó lett! azt hittem. de a wifi megadása után kérte az apple id-m és a jelszót mert, hogy már ez a készülék hozzá van rendelve egy apple id-hoz! de megadom az emailt és a jelszóba biztos vagyok h az! ellenörző cuccot küldtem az emailcímre de nemtudom a jelszavát a jelszóemlékeztető kérdést nem adtam meg! mit lehet ilyenkor tenni? nemtudom e nélkül aktiválni az iphone-t! Válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 16. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
nem. iOS 7 óta ha restore előtt nem lépsz ki az ID-ből, akkor aktiválásnál kéri, és nem lehet sehogy megkerülni, ezzel elérve, hogyha valaki netán ellopná, ne tudjon vele mit kezdeni. tehát csak gondolkozni tudsz, vagy nem lesz telód.
2014. márc. 16. 09:45
 2/6 A kérdező kommentje:
máshogy nem is lehet megoldani?
2014. márc. 16. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:
és már máshogy előröl ugy kezdeni h kijelentkezek nemlehet?
2014. márc. 16. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
és ha csinállok uj id-t azzal nem fog menni? vagy ha irok az Apple-nek emailt?
2014. márc. 16. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvaaan! eszembe jutott a jelszó!:DDDDD az volt mikor még legelőször beregiztem! azért köszi a segitséget:D
2014. márc. 16. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor megoldódott. igen, talán ez a legnagyobb biztonsági megoldás, amit lehetetlen megkerülni, csak ugye nagyon figyelni kell, hogy legalább a tulaj ne felejtse el a jelszavát. :)
2014. márc. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!