Melyiket ajánlanátok? galaxy s4 vagy s5 vagy note 3 vagy iphone 5s? röviden irjátok le melyiket, és h miért
Na akkor :)
Most egy note 3 mam van.....semmi rosszat nem tudok mondanni rola...2 nap utan mar a kijelzo se nagy :) gyors lagmentes semmi hiba...2 honapja van...
Asszonynak egy I5c je van...ritka rossz telefon...lassu csunya kamera es kicsi....
Elotte i5 om volt...lassu volt es hamar merult....
S5 nem tudom....akkor mar note 4 et mebvarnam..de nekem note 3 va azert mondom ezt...
S4 meg klaszisokkal rosszabb a note 3 tol....
Nem vagyok apple fan de lassú volt az i5 meg lassú az i5c?Nem jellemző rájuk :D Hol vannak ezek a lassulások?
Amúgy note 2 m van note 3 ra készülök váltani de lehet én is note 4 et megvárom,mert elméletileg 2k kijelző,64 bit proci,ip67,ujjle.szkenner és minden új ami az s5 ben volt,annyi a gond h sztem az ára nem fog tetszeni ;(
Pl netezesnel...facecook..skype akad...
Jatekoknal is neha lag....
Note 3 nal ugyan az a csomag ugyan az net es semmi akadas....
KitKat van rajta vagy még 4.3?
Amúgy érdekes,hogy a híres ájfon akad mellette.
5S-el volt tapasztalatod az milyen?(Nem azért,csak kíváncsi vok :D soha nem vennék ájfont csak mert iPhone és asszed menő vagy)
Azt tudom,hogy az iphone 4 az nagyon fos iphoneból pont a legszarabb,hiába IOS gyenge a vas.
Múltkor oszttársamén megláttam a subwaysurf-et nagyon laggos :Daz enyém note 2 mellette villamos :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!