Motorola Defym van, és szerettem volna androidot tenni rá (másikat), de a dolog rosszul sült el. Letörlődött róla minden. A ROM, és bekapcsolni sem lehet, de viszont reagál az usbre. Meglehet valahogy menteni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 21:56
2/5 anonim válasza:
meglehet, romot az sd re recowery, telepit...
vagy ha kornyekbeli vagy x osszegert megcsinalom.
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: nem tudok sajnos, nem kapcsol be abszolut, csak a ledje kivilágít.
2. válaszló: nemhiszem h környékbeli lennék :S
2014. márc. 16. 20:06
4/5 glaszkacs válasza:
Én is ugyanígy jártam de én be tudok menni a bootloaderbe
recovery nincs rajta de nekem is letörlődött az android.
Most mit tegyek ??? Ja és nem reagál az usb-re de.
5/5 Spumifater válasza:
Töltsd le az RSTLite-ot és a "DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_A030 (ABlur_Version.45.0.2310.MB526.AsiaRetail.en.03) Service1FF.sbf" -ot.
PC és teló összeköt.
RSDLite ban kijelölöd a a másik sbf-et és start.
Kb. 5-10 perc és máris ujraindul a telefonod.
(Én is babrálta a telóval és úgy jártam mint te. Így találtam rá a módszerre. google a barátunk) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!