Miért más az ára a webshopban mint az üzletben?
Kinéztem magamnak egy telot a telekom weboldalán ott domino csomagban 60 ezer forint volt az ára amikor bementem a boltba érdeklődni ők azt mondták hogy ez náluk 90 enyhén felháborodtam. Szerintem jogosan. Az eladó mondott valamit a kisker árról, hogy náluk az van és nem a weboldalukat kell nézni..
valaki be tudna avatni az összesküvés hátterébe? T mobilrol/telekomrol van szo
Miért lenne összeesküvés?
Amikor boltban veszed, akkor megfizeted azt, hogy ott az üzlet, ott vannak az eladók, akik kedvesek veled és hasonlók.
Webshop hasonló költségei lényegesen kisebbek, ezért kapod meg ott olcsóbban.
Vagy csak simán nem vetted észre a webshopban az apróbetűst részt, ami valami ilyesmi lehetett:
"fenti ár kizárólag új előfizetéssel, két év tarifahűséggel érvényes"
köszönöm a válaszokat, mivel nem kis pénzről ês Árkülönbségről van szó ezért sokszor átnéztem a neten domino Csomag volt kipipálva 1 év hűséggel. A boltban is ugyanezen opciók hangzottak el, tudom h következhetnek félreértések mivel a marketing miatt az online listán legtõbbször az előfizus árat emelik ki, de itt most nem erről van szó.
Az elsőnek: tisztelem az értékesítők munkáját és egy pár ezres különbségért még nem haragudnék(1-2e ft) na de az 50% os borravaló kicsit sok. Körbejártam az ár összehasonlító oldalakat, és arra jöttem rá hogy az ottani ársk 47e forintnál kezdődnek. Na de itt is van egy kis összeesküvés(ez a kedvenc szavam bocs ha Sokszor használom) mégpedig h a legtöbb angol menüvel és kiegészítő nélkül.... Úgyhogy úgy látom a leg árbarátabb megoldás a tmobilos webbót lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!