Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért más az ára a webshopban...

Miért más az ára a webshopban mint az üzletben?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy telot a telekom weboldalán ott domino csomagban 60 ezer forint volt az ára amikor bementem a boltba érdeklődni ők azt mondták hogy ez náluk 90 enyhén felháborodtam. Szerintem jogosan. Az eladó mondott valamit a kisker árról, hogy náluk az van és nem a weboldalukat kell nézni..

valaki be tudna avatni az összesküvés hátterébe? T mobilrol/telekomrol van szo

2014. márc. 15. 15:21
 1/7 Tengor ***** válasza:

Miért lenne összeesküvés?

Amikor boltban veszed, akkor megfizeted azt, hogy ott az üzlet, ott vannak az eladók, akik kedvesek veled és hasonlók.

Webshop hasonló költségei lényegesen kisebbek, ezért kapod meg ott olcsóbban.

2014. márc. 15. 15:42
 2/7 anonim válasza:
Ja persze 30 ezerrel drágább csak mert "kedvesek". Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Egyébként az arukereso.hu-n nézd meg hol a legolcsóbb a telefon és ott rengeteg bolt közül válogathatsz. Én is megszívtam ezzel a Telekommal, részletfizetésre vettem egy Samsungot 57 000-ért és 2hónappal rá már az üzlet melletti Media Marktban 20 000-ért volt KÁRTYAFÜGGETLENÜL.
2014. márc. 15. 16:20
 3/7 Tengor ***** válasza:
A 30 ezres árkülönbség simán lehetett abból, hogy más feltételekkel nézte a kérdező a webshopban és mással kérdezte az ügyintézőt.
2014. márc. 15. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Vagy csak simán nem vetted észre a webshopban az apróbetűst részt, ami valami ilyesmi lehetett:

"fenti ár kizárólag új előfizetéssel, két év tarifahűséggel érvényes"

2014. márc. 15. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, mivel nem kis pénzről ês Árkülönbségről van szó ezért sokszor átnéztem a neten domino Csomag volt kipipálva 1 év hűséggel. A boltban is ugyanezen opciók hangzottak el, tudom h következhetnek félreértések mivel a marketing miatt az online listán legtõbbször az előfizus árat emelik ki, de itt most nem erről van szó.

Az elsőnek: tisztelem az értékesítők munkáját és egy pár ezres különbségért még nem haragudnék(1-2e ft) na de az 50% os borravaló kicsit sok. Körbejártam az ár összehasonlító oldalakat, és arra jöttem rá hogy az ottani ársk 47e forintnál kezdődnek. Na de itt is van egy kis összeesküvés(ez a kedvenc szavam bocs ha Sokszor használom) mégpedig h a legtöbb angol menüvel és kiegészítő nélkül.... Úgyhogy úgy látom a leg árbarátabb megoldás a tmobilos webbót lesz.

2014. márc. 15. 20:10
 6/7 Tengor ***** válasza:
Mostanában volt ez? Melyik telefonról van szó?
2014. márc. 15. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:
A telefon pontosan a sony xperia l, egy hónapja volt kb. De pár éve volt már egy hasonló amikor egy Sony ericcson w995 ment fel hasonlóan 150% al. 41e ről 70e re
2014. márc. 16. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!