Gábor568 kérdése:
HTC One Mini, Galaxy S3, Galaxy S4 mini, Xperia SP vagy Xperia ZR?
Figyelt kérdés
Cserélni szeretném telefonom, a felsoroltak közül jöhetne szóba valamelyik. Ki melyiket tanácsolja? Elsősorban a HTC felé húzok, de nem tudom megéri-e az árát. Ötletek?2014. márc. 14. 16:57
11/11 Nyúlós lónyál válasza:
Ezek a One-ok zenére vannak kiélezve. És ha már zenére, akkor nekem csak a zenéim 8 GB. A folyamatosan frissülő alkalmazások is zabálni fogják a memóriát, a kamera közel egy megás képeket lő, a Full HD videó meg szintén szép fájlméretet ír. Ha most elég is a 11 GB, hamarosan nem lesz. Ha több, mint egy évre tervezed, én átgondolnám, főleg ennyi pénzért, amennyiért adják. Írom mindezt úgy, hogy szeretem a HTC-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!