Samsung. Galaxy s3 mini vagy HTC. Sensation?
Leginkább egyiket sem, mert mindkettő szar, és ennek ellenére még drágák is.
Mennyiért akarsz telefont venni?
Miért? Millió jobbnál jobb telefon van egész jó áron a piacon, te meg a két mondhatni legszarabb közül akarsz választani.
Gondolom arra gondolt, hogy ha rootolod és raksz rá egy jó custom romot akkor egész jó a telefon, ami nagyjából igaz, mert hardveresen egy fokkal tényleg jobb az S3 mininél, de így is sokkal szarabb, mint egy Lumia 520/Xperia L/Galaxy Ace 3, hogy csak párat mondjak.
1. Mi a bánatért kérdőjelezi meg mindenki, ha valakinek AZ az EGY BIZONYOS telefon kell..? Az meg, hogy az újabbak jobbak...nem minden esetben igaz. Nem véletlenül történik manapság igen tisztességesen az alkatrészek 'kigyengítése'. Persze ezt most általánosan írtam.
2. Miért tetszik jobban az S3 Mini. A Sensation egyedibb, az S3 Mini jellegtelen Samsung séma, rosszabb az anyaghasználata, a Sensationban fém és gumírozott műanyag keveredik. A Sensationba dupla LED-villanót is raktak.
3. A csere (nekem) mindenképpen megérné a Sensationra. De csak ha kifogástalan állapotú!
Én lecsapnék rá. Nekem történetesen HTC Evo 3D van, ami kb. a Sensation szintje. A Sense egyszerűen szuper, sebességgel sincsen sok gondom (bár az MSM8260 'csak' Cortex A8).
DE
Mindenképp személyes átvétellel menjen a csere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!