Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s3 mini vagy...

Samsung galaxy s3 mini vagy HTC sensation?

Figyelt kérdés
tudok szerezni két ilyen telefont kb ugyan abban az árban de nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam...szerintetek melyik jobb/melyiket választjam?
2014. márc. 13. 12:01
1 2
 1/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Nagyon jó kérdés. A Samu újabb, némileg erősebb hardverrel, de biztosan nem fut simábban, mint a Sensation. Bár Jelly Bean-nel kapod, de engem nem győzött meg. Volt alkalmam megtapogatni, ami a szoftverességet illeti, szerintem borzasztó. A kijelző sem győzött meg, eleve nem szeretem az amoledet. A készülékház gené, mint minidg. Viszont a Sensation-nél ma már hátrány az 1 gigás tárhely a SD ellenére is. Ennyiért van jobb készülék, szerintem. De ha mindenképp a kettőből kell lőni egyet, hát nehéz a döntés, hiába régebbi a Sensation. Ha a Galaxy nem kap újabb szoftvert (márpedig a gsmarena szerint leszarják), akkor a HTC-t vinném. Ha kap, akkor a Samsungot.
2014. márc. 13. 13:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményed :) egy kicsit az s3 felé húz a szivem..de bizonytalan vagyok
2014. márc. 13. 15:11
 3/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Régebben jellemző volt rá a proximity hibás, vagy egyáltalán nem működése, ezt tudd. Lehet, hogy a nem működés is szoftveres probléma, és javították, nem tudom, ahogyan azt se, hogy az újabb gyártási szériáknál mi a helyzet. Járj utána a biztonság kedvéért.
2014. márc. 13. 15:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt melyik telefonra érted? Samsung?
2014. márc. 13. 16:25
 5/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Igen.
2014. márc. 13. 16:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik bir ki többet? Mindennapi használatban
2014. márc. 13. 20:34
 7/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Akkura gondolsz? Szerintem nincs egetverő különbség.
2014. márc. 13. 21:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy melyiks strapa bíróbb
2014. márc. 13. 21:17
 9/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Jááá, hát mivel szinte minden gyártó ugyanazokat a kínai alkatrészeket használja, a romlás mindenhol benne van a pakliban egy bizonyos arányban.

Esést tekintve meg... a HTC alumínium, a Samsung műanyag. Találd ki.

2014. márc. 14. 12:18
 10/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ha a szoftverre gondolsz (fagyás, lassulás, laggolás, stb.), az ilyen kategóriás Samsungok a legalja, míg a HTC a legjobbak közt van ilyen tekintetben. Szerintem...
2014. márc. 14. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!