Samsung galaxy s3 mini vagy HTC sensation?
Figyelt kérdés
tudok szerezni két ilyen telefont kb ugyan abban az árban de nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam...szerintetek melyik jobb/melyiket választjam?2014. márc. 13. 12:01
1/11 Nyúlós lónyál válasza:
Nagyon jó kérdés. A Samu újabb, némileg erősebb hardverrel, de biztosan nem fut simábban, mint a Sensation. Bár Jelly Bean-nel kapod, de engem nem győzött meg. Volt alkalmam megtapogatni, ami a szoftverességet illeti, szerintem borzasztó. A kijelző sem győzött meg, eleve nem szeretem az amoledet. A készülékház gené, mint minidg. Viszont a Sensation-nél ma már hátrány az 1 gigás tárhely a SD ellenére is. Ennyiért van jobb készülék, szerintem. De ha mindenképp a kettőből kell lőni egyet, hát nehéz a döntés, hiába régebbi a Sensation. Ha a Galaxy nem kap újabb szoftvert (márpedig a gsmarena szerint leszarják), akkor a HTC-t vinném. Ha kap, akkor a Samsungot.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményed :) egy kicsit az s3 felé húz a szivem..de bizonytalan vagyok
2014. márc. 13. 15:11
3/11 Nyúlós lónyál válasza:
Régebben jellemző volt rá a proximity hibás, vagy egyáltalán nem működése, ezt tudd. Lehet, hogy a nem működés is szoftveres probléma, és javították, nem tudom, ahogyan azt se, hogy az újabb gyártási szériáknál mi a helyzet. Járj utána a biztonság kedvéért.
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt melyik telefonra érted? Samsung?
2014. márc. 13. 16:25
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik bir ki többet? Mindennapi használatban
2014. márc. 13. 20:34
7/11 Nyúlós lónyál válasza:
Akkura gondolsz? Szerintem nincs egetverő különbség.
8/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy melyiks strapa bíróbb
2014. márc. 13. 21:17
9/11 Nyúlós lónyál válasza:
Jááá, hát mivel szinte minden gyártó ugyanazokat a kínai alkatrészeket használja, a romlás mindenhol benne van a pakliban egy bizonyos arányban.
Esést tekintve meg... a HTC alumínium, a Samsung műanyag. Találd ki.
10/11 Nyúlós lónyál válasza:
Ha a szoftverre gondolsz (fagyás, lassulás, laggolás, stb.), az ilyen kategóriás Samsungok a legalja, míg a HTC a legjobbak közt van ilyen tekintetben. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!