Miért van az, hogy a ICS youtube appban nem laggol a találati lista, ebbe az új fehér szinűbe meg akadozik össze-vissza?
Nem elég, hogy az új fajta youtube app le van butitva a végtelenségig, mégis többet fogyaszt minden tekintetben. Most akkor fejlesztik a programokat vagy visszafejlesztik?
Tud valaki értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért kell szétverni azt, ami már egyszer jól müködött?
Mert azt értem én, hogy le kell butitani a népet és ezért csökevényesitik le a funkcionalitást...
Vagy most mivan? Ha nem barmolnák szét a szoftvereket, akkor nem lenne akkora igény az ujabb és gyorsabb telókra?
Mert kicsit pofátlanság, hogy a funkcionalitás csökken az erőforrásigény meg növekszik. Akkor most azért vegyek jobb telót, hogy a kevesebb funkciót tudjam használni, de azt legalább akadozás nélkül?
Jaj hagyjukmár...az legtöbb ember csak nyomkodja a telefont, ahol éri. Ha feltesz egy programot a beállitások nem is érdeklik.
letiltott programok:
gyagyi gyári hangrögzitő
időjárás
gyári messengerek
gyári galléria
gyári zenelejátszó
gyári játékok
gyári jegyzet
google+
google music
google könyvek
google magazinok
gyári ébresztőóra
gyári office nézegető
egyszerüen nem voltak elég jók nekem a gyári alkalmazások, mindenre megvannak az 3rd parti appok, amiket már régóta használok.
Le van kapcsolva a google accounton kivül minden másnak a szinkronizálása.
Nekem ne magyarázd, hogy okostelefonra mi szükség van, mert az emberek ugyis csak a xar facebook messengerüket kapirgálják akárhova nézek meg a hülye játékaikat. Alkalmazások közül is csak azt töltik le ami a föoldalon van. Én kva mélyre ástam a google playbe, hogy találjak olyan appokat, amik egy adott feladatra azt nyujtják, ami nekem kell.
Mert mikor letöltesz 700 ft-ért egy pénztárca appot, mert ott van, hogy legjobb fejlesztő, és kiderül, hogy 1000-nél több bejegyzést nem kezel illetve a pénzügyi egyenleget teljesen hibásan számolja, akkor mégis mivan?
Most iylen pénztárca proginak is egy 2010-es appot használok, mert egyszerüen nem csináltak még mai napig se olyat, ami megközelitené a tudását.
ugyanez igaz a launcherekre is. Irkálják az nova launcherhez meg a többihez, hogy kellene több beállitási lehetöség, persze soha az életbe nem fognak kapni, de azért használják, mint a birkák.
Miközbe meg ott van az adw launcher, amiben tényleg nagyon sok mindent be lehet állitani, de azzal meg az a bajok az embereknek, hogy túl sok a beállitás.
Ha már gondolkodni kell valamihez, akkor rányomják az "összezavarja a felhasználót" pecsétet.
Butitják a népet nagyon durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!