Iphone 4s, fekete vagy fehér színben néz ki a legjobban?
Miért nem attól kérdezed meg, akié a telefon lesz? Miért másoknak akarsz megfelelni?
Én személy szerint egyiket sem venném.
Tengor, tehát akkor te is az alapján veszel telefont, hogy melyik mennyire ritka? (szóval tegyük fel, te akkor sem vennél iPhone-t, ha bejönne az iOS, mert tömegcucc lett maga a termék) Szerintem hálistennek egyre több olyan iPhone tulajdonos van, aki nem azért veszi meg, mert bármi megfelelési kényszere van a többi emberrel szemben, hanem egyszerűen csak magának veszi meg.
Kérdésre válaszolva tényleg tökmind1. Hasznosabb talán a fekete. Nekem most az van, előtte egy fehér iPhone 4-em volt 2 évig, és a elő és hátlap körüli műanyag perem ennyi idő alatt elkezd koszolódni, és törtfehér lesz, esetleg ha valaminek odaütődik, akkor a sérülésbe mégjobban belerakódik a kosz, amit semmivel nem fogsz tudni kiszedni, eladásnál sokaknak számít ez is. Feketén meg valamelyest jobban meglátszik az ujjlenyomat szerintem. Lehet mérlegelni, kinek melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!