Nokia Lumia 925 vagy Sony Xperia Z1 Compact?
fogalmam sincs melyiket vegyem :D legszívesebben a kettőből raknék össze egyet :)
a sonynak jóval nagyobb a kamerája illetve 2x több ram,4 mag tehát biztos gyorsabb is. Viszont nem tudom,hogy a legújabb android az kijön-e rá?
Nekem egy megbízható(min 2 évig) jól összeszerelt telefon kell,szép kijelzővel és jó hangzással.
Ti melyiket választanátok? és miért?
Az a kamera csak papíron jobb, a Nokia eléggé ott van a kamerában ;-)
A hardvert szintén felesleges összehasonlítani, mert a Lumia ugyanúgy hasít 2 magon, mint a Sony 4-en.
A frissítés miatt sem kell aggódnod, mert LEGALÁBB 2016-ig van támogatva a rendszer (mármint A WP )
Mindkét telefon prémium élményt nyújt.
Innentől legfeljebb az OS dönthet. Ha nem akarod össze-vissza moddolni, megfelelnek az alapvető appok, akkor a Lumia is tökéletes választás.
Remélem elég meggyőző voltam! :-D
A következő Androidot nem a Z1 Compact-ra fogja a Sony optimalizálni, hanem másra, újabbra. Így a következő után Android frissítés már botrányos lehet a Sony számára a Z1 Compact-ot illetően.
Lumiák 2016-ig mindent megkap, de a Microsoftot ismerve kitolhatják ennek idejét. Hiába 4 magos a Sony, ha a WP jó optimalizáltsága miatt gyorsabb 2 maggal. A RAM-ot meg közel sem eszi annyira, mint az Android. Kamerában meg lehet jobb a Sony, de a kamera szoftvereik egyszerűen szärok, és hiába a jó hardver, ha nincs mellette egy jó szoftver. A Nokiának meg jó hardvere és szoftvere is van. A Megapixelek meg itt ez esetben semmit nem érnek. Mivel a Sony 20 megapixeles kamerája mellett nincs olyan jó szoftverezettség, mint a Nokia 8 Megapixele mellett.
Hogy a WP-re nincs elég app....200 000 alkalmazás nem sok ha az Android 1 millióját nézzük. De abból kb 700 000 szemét, használhatatlan szär. A WP store-ban nincsen ennyi szemét, mert a Microsoft takaritja.
Én a WP-t javaslom. Használható nagyon egy rendszer. Nagyon gördülékeny, és gyors.
Androidot se szidom, de mert jó rendszernek tartom, de ezt a hihetetlen ocsmány frissítési ceremóniát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!