A Sony Xperia L-nek tényleg elég rossz a kamerája?
Figyelt kérdés
8 megapixellel abszolút meg lennék elégedve, azonban azt olvastam, hogy nem túl jó képeket készít. Igaz ez? Nem szeretnék pont a kamerâban csalódni amikor majd megveszek egy (akár ilyen) telót.2014. márc. 10. 21:24
1/5 dersol válasza:
Arra amire egy átlag ember használja tökéletes.
2/5 anonim válasza:
A megapixelnek semmi köze a képek minőségéhez. Mindazonáltal egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek sokan leírják, inkább átlagos.
3/5 YourDestiny válasza:
A mai mobilos mezőnyben közel sem üti meg az átlagot. Fészbukra, egy-egy pillanatképre jó, de ha a telefont szeretnéd rendszeresen fotógép helyett használni, akkor véleményem szerint felejtős.
4/5 anonim válasza:
"de ha a telefont szeretnéd rendszeresen fotógép helyett használni"
Ebben az esetben viszont komoly gondok vannak, és nem a telefonnal...
5/5 YourDestiny válasza:
Értem én, hogy a mobil soha nem lesz fényképező, de némelyikkel már közel ki lehet váltani egy olcsóbb gépet. Én sem hordok/veszek külön technikát fotózásra, nekem a mobilom all in one. Ilyen esetben az L felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!