Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! A telefonom vízbe esett....

SOS! A telefonom vízbe esett. Mit lehet csinálni? Szétszedtem.

Figyelt kérdés
LG optimus L9. kb 15 máspodpercet töktött víz alatt. Nagyon drága lenne ha elromlana, ugyanis még 1,5 évig fizetem a részleteit.
2014. márc. 11. 09:20
1 2 3 4
 21/39 YourDestiny ***** válasza:
100%
Azonnal vedd le! Napra vagy radiátorra tenni, hajszárítózni szigorúan tilos. Rizs! De úgy látom feleslegesen magyaráznak neked...
2014. márc. 11. 17:40
 22/39 A kérdező kommentje:
Hol irtam olyat hogy rajt van? Jézusom...
2014. márc. 11. 18:13
 23/39 YourDestiny ***** válasza:
Mindegy, meleg közelében van. Te kukázod, nem én. Amennyit már súlyosbítottál a helyzeten a tetteiddel, akkora csoda lenne a működése, hogy a Guinness rekordokba illene.
2014. márc. 11. 18:15
 24/39 Tengor ***** válasza:
Kérdező, miért kérdezel, ha nem azt csinálod, amit tanácsolunk? Szándékosan rontod tovább a telefont?
2014. márc. 11. 19:34
 25/39 A kérdező kommentje:
Azért mert rohadtul nincs rá keret hogy én minden hónapba fizessem a számlát, holott a telo meg nem is jó. És hatalmas most rajtam stressz és minnél előbb szerettem volna tudni hogy jó e a telo.
2014. márc. 11. 19:48
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha rohadtúl nincsen kereted akkor már csináld meg amit írnak hanem telodnak annyi. Én is jártam már beleejtetem nyáron a patakba gyorsan szétkaptam, futás haza tettem rizsbe és bevált még mindig működik .Én biztosra akartam menni ezért 5 napig volt rizsben bevált nálad is beválhatott volna...
2014. márc. 11. 20:25
 27/39 A kérdező kommentje:
Mért bánt engem mindenki már elegem vaan. minden bajom van pénteken vetéltem most meg ez a telefonis komolyan mondom én leugrok valahonnan
2014. márc. 11. 21:21
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért bánt mindenki, mert hiába mondtuk itt vagy 10-en, hogy ne kapcsold be véletlenül sem, amíg 2 napot nem állt rizsben... Ennek ellenére is bekapcsolod, hogy még ront a helyzeten. Ne azt hidd, hogy a víz olyan jót tesz egy áramkörökkel tele alaplappal + a kondiknak sem tesz jót egyáltalán. Kisütötted a franca a nagy részét + zárlatot kapott... Nem hülyeségből írtuk, hogy ne kapcsold be, de t "csak tudni akartam, hogy jó-e" pont azzal tudtad volna meg azt, hogy jó, ha belerakod 1-2 napig rizsbe, azt jól kiszívja. Szenvedj csak, ha ennyi eszed volt felnőtt létere. Alap logikából is ki lehetett volna ezt találni, hogy ha a telefon elázik nem kapcsoljuk be jó pár napig + nem rakjuk napra.. Akkor sem ha ablakon keresztül van.
2014. márc. 12. 09:48
 29/39 A kérdező kommentje:
Reggel néztem, jó volt már a képernyő is csak a tetején volt még egy kicsit foltos. Holnapra jó lesz. Köszi a válaszokat!
2014. márc. 12. 11:40
 30/39 Tengor ***** válasza:
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ez is tipikus viselkedése a beázott telefonoknak: felhasználói barmolás után nagy nehezen elindul, működik pár napig, 1-2 hétig is, aztán egyszer csak végleg megadja magát.
2014. márc. 12. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!