SOS! A telefonom vízbe esett. Mit lehet csinálni? Szétszedtem.
Figyelt kérdés
LG optimus L9. kb 15 máspodpercet töktött víz alatt. Nagyon drága lenne ha elromlana, ugyanis még 1,5 évig fizetem a részleteit.2014. márc. 11. 09:20
11/39 bp1985 válasza:
Azt, hogy jó sokért talàn megcsinálják.
12/39 A kérdező kommentje:
Mennyi az a jó sok? Garancia?
Egyébként a gyerek ejtette bele a kádjába míg én fésülködtem. Egyszerre berohantam. Én voltam a hülye mert este ki kellett volna vinnem a kádat, de ne már hogy a telom bánja :(((
2014. márc. 11. 10:59
13/39 Tengor válasza:
Garanciát elfelejtheted. A vízbe ejtés nem minősül rendeltetés szerű használatnak. Ha lenne rajta biztosít, akkor jó tudnád cseréltetni.
14/39 anonim válasza:
Annyi, hogy az árából majdnem tudnál egy újat venni. De a barátságos szervizes azt mondja, hogy ezt hagyd a fenébe, mert erre már egy fillért nem érdemes fizetni, mert ha bütyköl is rajta, max néhány hétig fogja bírni.
A garancia meg tényleg felejtős.
15/39 A kérdező kommentje:
megint megpróbáltam, hangot megint ad de képernyő fekete :(
2014. márc. 11. 14:10
16/39 Tengor válasza:
Helyes, a 20% tovább csökkent. Innen szép felhozni!
17/39 A kérdező kommentje:
akkor mikor próbálkozzak újra???
2014. márc. 11. 14:15
18/39 A kérdező kommentje:
?
2014. márc. 11. 17:29
19/39 YourDestiny válasza:
Miután 24 órát állt egy pohár rizsben. Nem 15 percet, nem másfél órát, hanem legalább 24-et. Ha utána nem indul, akkor keresztet vethetsz felette.
20/39 A kérdező kommentje:
Fél órát kitettem a napra, most melegen van, a konvektor felett. Akkor reggel már lehet jó lesz?
2014. márc. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!