Milyen okostelefont vegyek? (Bővebben lent! )
Olyan okostelefont keresek, aminek a márkája Samsung, HTC, Alcatel, Sony, vagy Huawei. Minimum 3,3"-os képernyő kéne, Androidból a Jelly Bean lenne a legjobb. 30000 ft-ot tudnék rá kiadni max., de jobb lenne olcsóbbat. És nem Vateráról, apródról, meg ilyenekről rendelném, mert félek, hogy átvernek. A Samsung Galaxy Young (nem az Y, hanem a Young) jónak tűnik, a kialakítása is klassz, és a tudása is megfelelő. Akinek olyan van, Pro és Kontrákat írjon, ha lehet. Köszönöm előre is!
Válaszolóknak (mint eddig is,) jár a felpont!:)))
4es vagyok
1. Ha ballagásra kapod, akkor még most minek nézelődsz? Addigra tudod hány száz új telo,fog kijönni? A mostaniak ára majd lemegy az újak miat.. Stb.stb.
2. Próbáld ki a wp, szerintem nem fogod megbánni...
3.lumia 525-öt ajánlom, mert abba már van 1gb ram ami kelleni fog
4. Ha a hiányosságai miatt nem tetszik a wp, akkor nézd meg, mert nyárra már mindenhol lesz wp8.1 ;)
az újitások : [link]
Írj ha van kérdésed a rendszerrel/ telókkal kapcsolatban :D
Értem én hogy nem ugyanazok vannak rajta, gondoltam vicces leszek de nem jött össze :P
Windows Phone Store :D google is your friend, mostly.
Samsung Galaxy S advance 30000ft-ért lehet kapni jót. Nekem az volt és nagyon jó volt !
Alcatel ot 995 olyanom is volt az olcsóbb az is jó de ha dobsz rá egy 10-est akk inkább advance !
Sony Xperia tipo vagy xperia sola vagy xperia j , ezek 30000ft körül mozognak és nagyon jók !:)
Huawei Ascend y300 az is olyan körül van és ez is megéri az árát ! :D
Én használtam már Young-ot az is jó kis telónak tűnt jól néz ki nagyon de szerintem amiket leírtam sokkal jobbak és kb. annyik !
Remélem segítettem , sok sikert a vásárláshoz !! :D
2. Voltam.
Galaxy Young.
Bővíthető tárhely, megy rajta a Subway Surfers.
Azt szeretem hogy olcsón vettem és amire használom (zene, internet) arra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!